Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep komputerowy |
Hej wiecie moze gdzie jest sklep komuterowy który skupuje częsci do komputerów? Lusia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep komputerowy |
w twojej du pie pazico
|
|
moge przyjsc nagrać plyte :D
|
|
A jakie to części, konkretni\ie ?
|
|
ja mam stary monitor Philipsa 17 na sprzedarz, działający
|
|
nie ładnie ! więcej szacunku m1ch4lina masz jakieś kompleksy ?
|
|
tak mam
|
|
Ej szanowny lusia26 zapodaj konfiguracje komputera to może tutaj znajdzie się chętny (jak masz jakiś dysk pod SATA II to pisz, a może i jak się zainteresuję)
|
|
m1ch4lina taak ma kompleksy Tak właśnie co tam jest może na części przez net bardziej się opłaci Pozdrawiam Kultura na forum to podstawa
|
|
mam do sprzedania grafike ati radeon 4890 1GB na gwarancji jeszcze 14miesiecy 400zł
|
|
mam kartę graficzną ati radeon x1550 256mb scs za 120zł procesor intel core 2 duo 4800 1.8mhz a i jescze kostkę ram 1 gb ddr2 Lusia
|
|
A który sklep sprzedaje uzywane częsci ? h0jowe forum
|
|
kartę graficzną ati radeon x1550 256mb scs za 120zł ?????/ to ja wole kupic za 50zl na allegro http://allegro.pl/x1550-256m-ddr2-pci-e-vga-tv0-dvi-i-i1327614494.html
|
|
Boski Roman ja mogę twoja kupić ale za mniejsza kwotę, na allegro nowczes znalazłem za 500 zł takze moge dac 250zł
|
|
Za 250 to ty se kup gforce gtx260 a nie taka karte widze ze sie nie znasz a na allegro po 500 sa ale nie taka jak moja i tam ja bez gwarancji moja jest orginalna. pozdro moja kupiona w simtechu na dwornej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |