Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Która Spółdzielnia lepsza? |
Od lat słyszy się różne opinie na temat działalności naszych dwóch spółdzielni mieszkaniowych. Na ogól jest tak że mieszkańcy Perspektywy chwalą ŁSM i vice versa - chociaż nie jest to regułą. Jestem ciekawy co Wy sądzicie na ten temat. Jakie macie żale i uwagi do Zarządów ww. spółdzielni ....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Która Spółdzielnia lepsza? |
jest jeszcze "Jedność", choć dużo mniejsza..... :) ..ja osobiście nie narzekam, nie miałem z nimi prob;emów (a kiedy mam jakieś problemy, to zawsze jestem obsługiwany tak jakbym sobie tego życzył), ale wiem że mieszkańcy Poznańskiej (bloki po PEPEES'ie) czują do spółdzielni pewne żale.... ale widząc zagospodarowanie okolic tamtych bloków i tych nowych.... wcale się im nie dziwię..... --- PGG
|
|
Re: Która Spółdzielnia lepsza? |
Są również bloki zrządzane przez nasz łomżmżyński ZGM, również WAM administruje kilkoma budynkami... :) A opinie w tej sprawie są istotne bo być może należałoby sie zastanowić czy programów zarządzania nie można by było ujednorodnić na tyle (rzecz jasna w miarę posiadanych środków finansowych) aby każdy mieszkaniec nie odczuwał różnicy w jakim miejscu naszego miasta mieszka...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |