Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy kamery w Łomży to tylko dla policji. |
Wiele miast udostepnia w sieci podgląd z kamer na ciekawe miejsca w ich mieście. Nasze miasto wydało bardzo dużo naszych, podatników pieniędzy ale żadna z tych kamer nie jest udostępniona w internecie. Nie jest chyba żadnym problemem aby w interenecie były przekazy na żywo ze Starego Rynku , czy też ronda przy Kauflandzie. Wydaje mi się ,że panowie naczelniczkowie z urzedu miejskiego łachy nie robia bo to są nasze pieniadze wydane na ten sprzęt i wcale nie znaczy ,że tylko policja może z nich korzystać. Zresztą efekty korzystania z nich przez policję określam na co najmniej wątpliwe. Co wy sądzicie na tem temat ? Czy nie jest to dobra forma promocji miasta a dla łomzyniaków za granicami kraju okazja do popatrzenia na żywo na rodzinne miasto? Czy my zawsze musimy byc takim zadupiem. Wiele mniejszych miast to posiada i nadaje obrazy z kamer w wysokiej rozdzielczości. A u nas tylko policja nas podgląda bo tak myśla nasi włodarze i nie przyjdzie im do głowy ,że można z tym zrobić coś innego ciekawego. Pluto
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy kamery w Łomży to tylko dla policji. |
Poszukaj w necie
|
|
jest tylko jedna prywatna kamera strefa52 Pluto
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/section?Category=INTERAKTYWNACZYTELNIA HEHE :D ..."Łomża"- miasto rond i kosciołów.
|
|
u nas na osiedlu to pod samym nosem kamery samochody okradają i za przeproszeniem g.....o można z tych kamer zobaczyć, nawet jak podjedzie inne auto wysiądzie koleś, obłamie lusterko w samochodzie i odjedzie ,to policja nie potrafi namierzyć nr. rej. Tak jest z osiedlami. A kamerkę z ronda przy zjeździe to chyba można gdzieś podejrzeć
|
|
Pluto, bawią mnie tacy jak TY, którzy nic nie wiedzą a posty zakładają. Pół roku temu miałem linki do paru kamer, na róg polowej i legionów z szczytu banku, przy zjeździe i woj.polskiego. Ale zgubiłem te linki i samo jestem za tym żeby przy kauflandzie udostępnili kamerę na rondo ...
|
|
gdzies kiedys widzialem monitoring z kamery kolo 4+ online..
|
|
kamere na starym rynku było by wstyd udostępniać w necie obraz na brzydko hale targowo to by były jaja
|
|
kamera z legionow sikorskiego to pokazuje tyko płytki chodnikowe. Pluto
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |