Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GP ABU DHABI |
GP ABU DHABI co otym myślicie? N-Gine Polecam Robert Kubica
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GP ABU DHABI |
Fajny wyścig.. mega emocje.........zaje...widoki.....szkoda tylko że ostatni:-((( i nastaną znowu weekendy bez F1. Brawo dla Vettela, brawo dla naszego Robsona i jego rosyjskiego kolegi. Vilaly Petrov - człowiek, który powstrzymał Alonso :D:D:D
|
|
no to było supeeer....:) na koniec Alonso pokazał fajny gest w kierunku Petrova to było fajne... RENAULT miało bardzo dobry wyścig, to od nich zależało kto zostanie mistrzem świata. Nigdy bym się tego nie spodziewał...:) N-Gine Polecam Robert Kubica
|
|
Fernando nerwy puściły... w końcu to hiszpański temperament:D w sumie nikt nie był tak bliski tytułu jak on, a z drugiej strony jak mistrz świata ma miec problem z wyprzedzeniem nowicjusza to ja mam gdzies takiego mistrza;-))
|
|
te nowe tory to sie nie nadaja do wyprzedzania,jest szerokie pobocze wiec latwo mozna wrocic na tor a propo Kubicy to wyscig w jego wykonaniu byl super :)
|
|
godles1992 napisał(a): > te nowe tory to sie nie nadaja do wyprzedzania,jest szerokie > pobocze wiec latwo mozna wrocic na tor a propo Kubicy to wyscig > w jego wykonaniu byl super :) jak sie chce i potrafi , to i na nowych torach mozna wyprzedzac:-) przykład; Roberto łyknął Sutila i Kobayashiego:)
|
|
ja od początku wiedziałem że Alonso nie zdobędzie tytułu najbardziej kibicuje Kubicy, Hamiltonowi, Vettelowi no i Webberowi to moi ulubieni zawodnicy N-Gine Polecam Robert Kubica
|
|
wszystko sie zgadza poza Hamiltonem :-)))))
|
|
aha rozumiem :) N-Gine Polecam Robert Kubica
|
|
A ja nie kibicuje zadnemu kierowcy. Ja kibicuje zespolowi. Moim ukochanym teamem jest Ferrari i zawsze bede ich wspieral (nie wazne kto tam bedzie jezdzil (oprocz Hamiltona)). Vettela nie lubie takze nie ciesze sie ze zostal mistrzem swiata. Uwazam ze bardziej ten tytul nalezal sie Webberowi.
|
|
Ja też tak uważam, że ten tytuł mistrza świata F1 powinien mieć Webber. Ale Vettel pokazał bardziej, że na niego zasługuje niż Alonso czy Webber N-Gine Polecam Robert Kubica
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |