czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wszyscy tak jeżdżą.

to normalka , nie trzeba dlaeko szukać . Polecam Wojska Polskiego tak od Janowa do centrum nagminnie kierowcy tirów jadą z nadmierną prędkością, wyprzedzają w miejscach zabronionych. Ze strony policji zero reakcji. Czasami jakiś radiowóz stanie przy CPN i trochę postoi z radarem albo i wcale. Do wypadków może nei dochodzi ale tylko dlatego ,że inni kierujący dosłownie przed tirami uciekają.

Pluto

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wszyscy tak jeżdżą.

mi raz butelkę rzucił jechałem za nim !!! tak sie ********** ze wyprzedzilem i szklana z cappy mu jebnolem ;)) tylko ze jego reakcja bylo gorsza i musialem spierdalac chcial mnie z drogi zepchnac frajer :D

hehe

pluto jak nie znasz tematu to się nie wypowiadaj. Ten tir wali ileś tam kilometrów i jak zostało mu np. 50 km do celu a kończą mu się godziny pracy (limit jazdy na dany dzień) to się śpieszy, żeby nie stać 8 h. Jak się wleczesz 40 to możesz prawym kierunkiem mrugnąć i tego tira puścić :), jak widzisz, że da rade Cię wyprzedzić.

---------------------------------------------

o tak kogo obchodza godziny pracy .. smiech.. niech po drodze zabije ci dzieci ojca matke sasiadke i jeszcze to mozesz zrozumiesz. taka prace tirowca ktos wybral wiec niech ogarnia. poto sa przepisy zeby ich przestrzegac.. qwa nie raz jechalam na warszawe np. i jechal skur****n na trzeciego, do rowu malo sie nie wpiepszylam takze dla mnie to sa idioci i powinni troche ogarniac. banda przecpanych kierowcow...

Co wy wiecie wszyscy o jeździe samochodem ciężarowym. Ze komus się udalo zrobić prawo jazdy i jeździ jak narazie bez kolizji nie znaczy ze jest najleprzym kierowcą. (Najlepsi kierowcy są dwa metry pod nami). Jeżeli ktoś nigdy nie jeździł takim samochodem czemu komentuje czyjąś jazde. Łatwo powiedzieć że chłopak musi siedzieć 9 godzin pauzy minimum, ale czy ktoś wie co to jest awizacja i kary nie tylko czasowe ale i pieniężne za suźnienie. Umiecie tylko siedyie na forum i pisac glupoty jak nie na pracodawców to na jakiegoś niby pirata, albo sami na siebie jedziecie. Tu chyba sami maloaci i emeryci siedzą. Zobaczcie lepiej jak jeżdza warszawscy turyści przez al. Legionów, przy dworcu jeden wielki wyscig a powodem tegą są tylko głupie polskie drogi. Czemu u niemca jeżdza tak swobodnie i przepisowo napewno nie ze względu wysokich kar tylko wmiare dobrych autostrad i to darmowych dla osobówek( przejazd przez niemcy przepisowo około 10 godzin, a przez polske 28godzin) i potem są tego skutki.

Powinno się zwiększyć prędkość do 80 na mieście i do 150 poza miastem i na wsi heh a pieszych przeprowadzać kanałami albo niech kaski pozakłądają hehehe

To znaczy, że co, mamy to tolerować , bo Wam się spieszy??? Bzdura.
Trzeba jednak przyznać, że nasi kierowcy tirów to pikuś przy szaleńcach zza wschodniej granicy.

hehehe denver dokładnie :))

...

Co tu wam można tlumaczyć przejedzcie cię na litwe nie ma granic polecam kowno zwiedzić po drodze przeliczcie miejscowości prze które przejeżdzacie i dopiero się wypowiadajcie o kierowcach ze wschodu(Nie polecam na litwie wariować za fajero mozna na jakiś czas prawko stracić)do KOWNA macie jakieś 270 km z łomży jedzie sie jakieś 4 godziny

polecam artykuł:

http://www.poboczem.pl/naszym-zdaniem/news-tirowiec-o-osobowkach-polemika,nId,305625

co myślą kierowcy ciężarówek o osobówkach

pool nie musisz tolerować, ale możesz ułatwić pracę kierowcom tirów. Aby nie oni, nie miałbyś podstawowych produktów w domu. Myślę, że chyba znasz podstawowe zasady w kontakcie z tirami i nie zachowujesz się jak te osobówki z powyższego linka :). Mnie osobówki mniej przepuszczają niż tiry, szczególnie to widać u Nas na Wojska Polskiego w godzinach szczytu.

---------------------------------------------

Nie jestem samolubem za kierownicą lecz tłumaczenia, że komuś się śpieszy mnie nie przekonują a wręcz drażnią, bo życie ludzkie jest tu najważniejsze. Gdyby kary za takie wykroczenia były równie wysokie co na Litwie, to nie byłoby już problemu i takich dyskusji.

dvw --> niech ten kierowca tira sobie wyprzedza ale za Łomżą! Ile on nadrobi swoją brawurą jadąc przez Łomże?? 4minuty? 3? Ruch jak na Marszałkowskiej a jadą debile i na nic nie patrzą!

Oczywiście nie chcę nikogo obrazić nazywając debilem, ale czasem zdarzają się takie sytuacjie, że inaczej nie da się powiedzieć. Szanuję kierowców tirów, dzięki temu mamy codziennie rano świeże towary, przesyłki itp ale z głową Panowie, z głową!

Wypowiedzi niedzielnych kierowcow co po miescie do sklepu jezdza.

Mój ojciec jest kierowcą tira, i to wcale nie jest łatwo zarobiony grosz.! Jeden człowiek, jedna maszyna, tylko że ta ma na plecach 40 ton! a nie półtora. Jemu jest ciężko wyhamować jak wyjedzie mu na drogę taki niedzielny kierowca, zamiast poczekać niech przejedzie...
Na ten temat dużo można było by napisać. Ale po co.? Społeczność Łomżyńska na tym forum przekracza normy.

...

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org