Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
półmetek |
Gdzie można zrobić z klasą półmetek ? Chodzi o wynajęcie takiego lokalu żeby nie było problemów z niepełnoletnimi osobami :) I jakie mniej więcej są ceny za wynajęcie sali ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: półmetek |
u mnie w piwnicy, tylko zebyscie kartofli nie podeptali! a co do ceny ... ugadamy sie ;)
|
|
Skoro robicie półmetek to pewnie potrzebujecie zespołu lub dj-a Ja oferuje wam Zespól i dj w jednym a ceny sa atrakcyjne w tym roku zagralisśmy już 4 pólmetki nie tylko w łomży jak chcesz to pisz: jajo12345@onet.pl
|
|
A co do lokalu mam kilka znajomośći w kturych niebędzie problemu z niepełnoletnimi. pozdrawiam Zespól muzyczny Quattro.
|
|
jesli wynajmujecie sale na półmetek, to nikogo nie obchodzi kto tam bedzie, czy osoby bedą pełnoletnie. Płacicie i rządacie :) ja swego czasu miałam półmetek w europie (chyba to tak sie nazywało) ;p to płacilismy tylko za sale i nic wiecej właścicieli nie interesowało ;) Co masz zrobić dziś, zrób jutro. Będziesz miał dzień wolnego ;)
|
|
Oj muzyk ,obciach tylko robisz zespołowi,analfabeto!
|
|
nowogrodzka 58
|
|
nowogrodzka 58 Pomysłowo.
|
|
W koronie.. tam zazwyczaj robione są półmetki.. byłam na jednym i z niczym nie było problemu :)
|
|
W koronie po 65 zł za osobę.
|
|
muzyk muzyk. Jeśli tak gracie jak piszecie to żal :}
|
|
Niestety nie jestem zbyt dobry z ortografi
|
|
Co do grania to zajebiści* grą ci z Quattro ( Przynajmniej młodzi ludzie graja i z powerem a nie jakieś stare typy co skrzeczą a nie śpiewają ). Co do ortografii to nie skomentuje :)
|
|
muzyk to lepiej bądź lepszy z muzyki bo z ortografią byś nie dał rady ;p może przyjmiesz mnie do zespołu ;p ...
|
|
Daty zmiany doktryny w Kościele Katolickim JAK KOŚCIÓŁ KATOLICKI ODCHODZIŁ OD NAUKI CHRYSTUSA DATY Z HISTORII LUDZKICH DODATKÓW DO BOSKIEJ PRAWDY: Podział na kler i laików - 2 wiek. Kult relikwii - około 190 r. Ołtarz zamiast stołu wprowadzony przez biskupa rzymskiego (papieża) Sylwestra - około 4 wiek. Malować Jezusa z nimbem zaczęto - około 4 wiek. Modlitwy za umarłych zaczęto - około 310 r. Żegnanie się znakiem krzyża - około 310 r. Oddawanie czci aniołom i zmarłym świętym - około 375 r. Wprowadzenie mszy w języku łacińskim - 394 r. Marię matkę Jezusa zaczęto czcić i nazywać "Matką Boską" - 431 r. Zakony zapoczątkowane przez Benedykta z Nursji we Włoszech - 528 r. Władza papieży datuje się od roku - 539 r. Ostatnie namaszczenie chorego - 550 r. Nauka o czyśćcu - 553 r. Godzinki do Matki Boskiej ułożono - 600 r. Łacinę do obrządków kościelnych wprowadzono - 600 r. Procesje i hierarchia biskupów - 600 r. Papież (łac. papa: ojciec) jako tytuł dla biskupa rzymskiego - około 610 r. Oddawanie czci krzyżowi - 662 r. >Całowanie nóg papieżowi - 709 r. Modlitwy do Marii i Świętych ułożono - 715 r. Obrazy święte nakazano czcić - 783 r. Krzyżowe dni - 801 r. Całowanie nóg papieża - 809 r. O wniebowzięciu Marii Panny oznajmiono - 813 r. Wszystkich Świętych - święto to zaczęto obchodzić już około roku 610, przełożone przez Grzegorza IV na 1 listopada - 835 r. Używanie wody święconej przez przedstawiciela kleru - 850 r. Kult Józefa, męża Marii - 890 r. Dzwony kościelne wprowadzono przez papieża Jana IV w laterańskim kościele - 965 r. Dzień Zaduszny i kanonizacja świętych - 990 r. Post w piątki i Wielki Post przed Wielkanocą - 998 r. Celibat zalecono - 1000 r. Czyściec - 1000 r. Klątwę kościelną - 1077 r. Zabroniono czytania Biblii - 1080 r. Różaniec - 1090 r. Odpusty ustanowiono - 1095 r. Spowiedź uszną ustanowiono - 1116 r. Przymus celibatu wprowadzono w roku - 1123 r. Kanonizację świętych zatwierdzono - 1170 r. Inkwizycja - policyjno-sądowa instytucja powołana do walki z heretykami przez papieża Lucjusza III na synodzie w Weronie - 1184 r. >Odpusty datują swój początek od 850 roku, a handel nimi zaczęto - 1190 r. Świętość hostii wprowadzono - 1204 r. Dogmat o transsubstancjacji ogłoszony przez Innocentego III - 1215 r. Przymus tajnej spowiedzi wprowadzono - 1215 r. Nabożeństwo z wystawieniem - 1218 r. Biblia zakazana laikom do czytania i umieszczona na indeksie ksiąg zakazanych - 1229 r. Święto Bożego Ciała wprowadzone przez papieża Urbana IV -1264 r. Szkaplerz wynaleziony został przez angielskiego mnicha Szymona Stocka - 1287 r. Tiara (potrójna) wprowadzona - 1325 r. Komunię pod jedną postacią wprowadzono - 1414 r. Chrzest dzieci zalecano w 412 r. Dopiero w 1314 roku zmieniono zanurzenie dorosłych na polewanie, a ostatecznie chrzest dzieci z polewaniem zatwierdzono - 1547 r. Autorytet tradycji - 1545 r. Apokryfy dodano do Biblii - 1548 r. Relikwie nakazano czcić - 1563 r. Sakramenty: kapłaństwo, bierzmowanie i ostatnie namaszczenie - 1563 r. Pasje zaczęto obchodzić - 1707 r. Uroczystość Bożego Ciała ustanowiono - 1728 r. Odpusty i pozdrowienia wprowadzono - 1763 r. Nabożeństwo majowe - 1852 r. Dogmat o niepokalanym poczęciu Marii Panny - 1854 r. Jedyny zbawiający Kościół Katolicki - 1854 r. Papież stał się nieomylnym - 1870 r. Wniebowzięcie Marii Panny - 1949 r. A oświadczam każdemu słuchającemu słów proroctwa tej księgi: Jeśliby kto dodał do tęgo, doda mu Bóg plag, opisanych w tej księdze. Objawienie świętego Jana 22:18
|
|
Gregorik odwal ci ?
|
|
no to wreszcie gdzie?
|
|
a chcecie z zespołem czy dj ? to po pierwsze , po drugie ile kasy macie ? Jak coś to pomogę coś wam ukręcić dobrego
|
|
A i czy nie będzie problemu jeśli sala będzie trochę za miastem
|
|
Hm... a ile się płaci za wynajęcie sali w Koronie za osobę???
|
|
Żebrosia, a umiesz czytać? Wyżej jest napisane!
|
|
65.. para 130.. no ale totalny luz i wogle dobrze jest .. ;d - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
Żebrosia grabisz sobie
|
|
Półmetek w koronie to 65 zł/os i do tego trzeba liczyć jeszcze pieniądze na jakiegoś DJ a na tym bym nie oszczędzał :) byłem w koronie na 3 półmetkach i było Dobrze
|
|
Wenecja. 65 zł. :>
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|