Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak zarząd klubu ŁKS traktuje kibiców !!!!! |
Witam, ostatnimy czasy zauważyłem ze, narasta "konflikt" miedzy kibicami a zarządem ŁKS Łomża.Zaistniała sytuacje źle wpływa na życie kibicowskie w Łomży, które jest utrudniane przez prezesa i jego "kolegów" którzy usilnie próbuja zepsuć wspaniałą atmosfere.Miejmy nadzieje ze nie doprowadzą do tego ze kibice nie beda chcieli przychodzić na stadion ze wzgledu głupich wydzimisiów prezesa Josepha Kosiorka (m.in. kupno biletów, rejestracja na kamerze video przed wejsciem na stadion itp. sprawy)>Kamerowanie i legitymowanie kibiców to chyba lekka przesada i żenada a poza tym kupno biletów(no rozumiem klub chce zarobić ale czy ceny biletów w Łomzy muszą byc takie drogie- przecietnego kibica nie stać na taki wpływ kasy do klubu i na klub.Składki kibiców zbiórki na stadionie na tzw.trybunie piknikowej to wciąz za mało zeby kibicowanie wygladało efektywnie mimo tego nie poddajemy sie i jesteśmy wytrwali i robimy co w naszej mocy.Proponuje obnizenie cen biletów i moze rezygnacje z panów kamerzystów przed wejsciem na stadion bo przecierz to nie AlkaTras czy Hajnówka :) ) Przykładem moze być mecz ŁKS Łomza- Drwęca N.M Lubawskie.ZARZĄDZIE POWODZENIA- RÓBCIE TAK DALEJ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak zarząd klubu ŁKS traktuje kibiców !!!!! |
jeśli ten prezes chce z naszego stadionu zrobić bezpieczny obiekt, to niech lepiej na początku sam sie uspokoi. Zaczoł od wyniszczania zespołu teraz przechodzi na kibiców. Czy on nie rozumie tego, że im więcej będzie nas prowokował tym bardziej to jemu nie na ręke. jedno jest pewne panie K. MY SIE NIE PODDAMY!!! PIŁKARZE I ZARZĄD SIE ZMIENIA, KIBICE ZOSTAJĄ Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Jak chcą to niech sobie monitoring zainstalują na stadionie. A propo zarządu. Ciekawi mnie, że na spotkaniach z kibicami ŁKS-u na konice rundy jesiennej i przed początkiem rundy wiosennej zabrakło pana Sroczyńskiego, który ponać usilnie starał się stawić na spotkanie w marcu, że go wcieło. Co do biletów- oni sobie nie płacą, chociaż mają sporo kasy - to niech wreście obniżą ceny wejścia na mecz 3 ligowy, a nie tylko podwyżka za podwyżką, przecież zawodnicy zespołu 3ligowego nie zarabiają kokosów.
|
|
Debilu. POwiedz lepiej kto ci napisał tak zwiezłe i mądre pisemko??? nie wydaje mi sie, zebys sam to skleił. A co do tematu, to jestem bardzo dobrze poinformowany: nie po to ludzie inwestuja swoje pieniądze i wolny czas, zeby debile ( tacy jak ty) robili to co im się podoba; niszczyli stadion; robili burdy. Popieram jak najbardziej działania zarządu ŁKS... Nie chcecie płacić za wejscie na stadion?- nie ma problemu, ale nie bądźcie anonimowi. Wyrozumiali wiedzą czemu tak jest. Aha, co ty możesz wiedzieć o prezesie klubu i jego kolegach? Żenada, to nie ich działania, a to co piszesz. Do zobaczenia na meczu, w sobote... Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
hauzer- zważaj na słowa, od debili to możesz swoją rodzine wyzywać (bez konsekwencji). widać że jestes jednym z tych 'mądrych' z zarządu lub ich kolegów. Co do niszczenia stadionu, to nie przypominam sobie, żebyśmy coś na stadionie niszczyli, w przeciwieństwie do takich jak ty. My od kiedy istnieje kibicowanie w Łomży wchodzimy za darmo bo coś stramy sie robić dla klubu (nie mylić z zarządem). Tak naprawde to dużo dużo więcej kibice zrobili dla ŁKS i miasta niż ty i reszta twoich śmiesznych kolegów z zarządu. Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
hauzer: jeżeli już obrażasz to podaj chociaż kilka argumentów: kiedy doszło do burdy ostatnio na łomżyńskim stadionie (czego konsekwencją było np. przerwanie meczu)? kiedy kibice niszczyli stadion? eŁKaeSiacy'03 | www.lks.elomza.pl
|
|
Jeśli przychodzicie w dobrych intencjach to nie powinniście mieć nic przeciwko kamerowaniu Was. Popieram ten pomysł, może wtedy nie bedziecie w 90min biegli na kibiców przyjezdnych, jakby jedzenie rozdawali.. ;x
|
|
no ostatnio pewnie nie ma zadnych bujek ba sa kamery, zarzad ŁKS-u to nie jedna osoba chyba, mysle ze pan Kosiorek sam o tym nie decyduje, pilkarzom i pozostalym pracownikom tzreba placic, a sponsoring w Łomży z tego co sie orientuje nie jest zbyt duzy, i ci ludzie ktorzy siedza w zarzadzie tez tak dokladaja w przeciwioenstwie do was.
|
|
10 zł co tydzień lekka przesada. Miejmy nadzieje że to sie zmieni.
|
|
Hauzer czy ty jesteś kolejnym bezmózgim piknikem któremu nie podoba sie nic co my robimy na stadionie, bo co - lepiej wsuwać pestki, popijać sobie napoje i czasami krzyknąć jakąś obelge. aQku różni ludzie przychodzą na mecz z różnymi intencjami, ale wszyscy nie życzą sobie filmowania nas bo ani ja ani żaden z moich kolegów obiektem do filmowania. PRECZ Z TYM ZARZĄDEM. PANIE KOSIOREK ZANIM PAN COŚ ZRÓBI POMYŚL SOBIE NAJPIERW ZE DWA RAZY.
|
|
Drogi, wiecznie narzekający kibicu! Nigdy nie powiedziałem, że nie podoba mi sie to co robisz na stadionie. Przeciwnie- czasem jest na prawde na co popatrzeć! Wyluzuj i popatrz na sprawe( a może i na całe swoje życie) z innej perspektywy. ODP... sie od zarządu; robią wiecej niż możesz sobie wyobrazić!!! A może wolisz zmiane i powrót do świetnej okręgówki?!?!? Pomyśl zanim coś napiszesz. POZDROWIENIA I BUZIAKI :)))))) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Hauzer przy takiej postwaie jak mamy teraz to perspektywy okręgówki są jak najbardziej trafne i to jest wina właśnie zarządzu, także niczym mnie nie zaskoczysz.
|
|
Skończ człowieku, bo nie wiesz co mówisz. A niby dzieki komu jestesmy w III lidze????? Kto kupił piłkarzy??? Kto poświecał swój czas na klub? Kto pozyskiwał sponsorów? sami sie znalezli, prawda?!?! Hehehehe albo rzeczywiście jestes tak krótkowzroczny albo udajesz... Brak mi słow. Czy ty wiesz jakie są realia? Wiesz co teraz rządzi w sporcie??? Chyba nie musze o tym 'głośno' pisac... Wiec jezeli ktos poswieca swoj czas i głęboko rozumiane 'środki', to zalezy mu na tym zeby nie poszło to w błoto. Kontynuując, jestem jak najbardziej ZA , jeżeli chodzi o identyfikację kibiców. Uszanuj zarząd, to zarząd bedzie szanował Ciebie. Pozdrowionka i buziaki :))))) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Hauzer jeżeli chodzi o indetyfikację to nwet w I i II lidze zawieszono czipy a u nas "mądry" zarząd musi nas indyfikować, już raz była taka próba i niepowiodła sie i tak samo będzie teraz bo kto na tym straci. Bo jeżeli my musimy kupywać bilety to napewno nie będzie jakij kolwiek oprawy i dopingu.
|
|
Zobaczymy dzisiaj :D
|
|
no i kfa pokazaliscie, brawo tylko niech teraz nikt nie mowi ze to nie wasza wina brawo, banda dzieci, wstyd, moze jak by wszyscy placili to by tego nie bylo, kamery wam przeszkadzaja, w czym??? juz wszystko jasne , pozdro oby tak dalej
|
|
Buziaki Południowiec Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Jacy z Was kibice kiedy ciężko Wam dać na Wasz ukochany klub parę złotych, a jeszcze po każdym meczu klub ma straty, które musi pokryć z własnej kasy. Myślicie że bez Was klub by nie istniał, nie ma ludzi niezastąpionych. Do krytykowania i wymagań od Zarządu, w tym to jesteście naprawdę dobrzy. Dobra rada dla dobrych kibiców ŁKS-su, zgłoście się do Zarządu i powiedzcie że chcecie płacić wejściówki na każdy mecz. Uzdrowi się atmosfera między Wami a Zarządem, a i finanse klubu podreperują się. Na zachodzie nie ma takich ulg, tam płacą za wejściówki wszyscy. Pozdrowienia.
|
|
co jest ze stronka łksu www.lks.lomza.tk !! zamiast stronki wyskakuje jakies ***... !! nie mozna zobaczyc tabeli ni nic !!! i jak jest z cenami biletow !! bo czytalem w bezcennej ze cena biletu na 2 połowe meczu wynosi 3,50 zł (czyli połowe) jednak jak chciałem isc ostatnio na druga polowe zaspiewali mi 7 zł !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |