Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża Export w puszkach |
Tak patrzyłem i zauważyłem że jest Łomża Export w puszkach . Nie wiem jak to wypali ale chyba dobrze :) Tylko mnie denerwuje fakt że Łomża Export w butelkach nie jest do wzrotu :/ i jak ktoś wypije te piwo to albo gdzieś zostawia to butelke w krzakach albo na trawie bardzo często to bywa na Górce Zawadzkiej tam ogromo leży tych butelek i nikt ich niechce bo niesą do wzrotu i śmiecą krajobraz ! czemu nie można tych zielonych butelek wziąść do wzrotu ? w puszkach jest oki albo w Butelkach ? Życze Sukcesu :D http://www.4lomza.pl/foto.php?id=7482 http://www.browarlomza.pl/images/pl/produkty/lomza_export.jpg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża Export w puszkach |
Bardzo ładne puszki , macałem je na żywo na linii rozlewniczej :) Z tyłu puszki jest duzy pionowy napis EXPORT. Sugerowana cena chyba coś około 2,4zł
|
|
polak a moze do zwrotu a nie do wzrotu co ?
|
|
Może i tak :D:D Sorry za pomyłki ale pisałem to rano i nie byłem wyspany :P
|
|
Wg mnie lomza expot ma najladniejszy "image" o ile tak to mozna nazwac ze szystkich znanych mi marek piwa;)) BRAWO °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Dobrze, że piwo Łomża Export można także nabyćć w puszkach.
|
|
W puszce jest i w butelce w szklanych a moze w butelkach plastikowych lub torebkach ?
|
|
+polak+ i ptysiu91, jeden ma 14 lat, drugi 13. dzieci, a o piwach gadaja :D
|
|
no gadaja.
|
|
sledczy nie zakladaj takich durnych postow prosze :D ptysiu, jak bedziesz starszy to spojrzysz na to inaczej
|
|
666 widać że z ciebie jest jakiś Warszawiak bo tylko ludzie z Wawy są tacy mądrale i szalency a po drugie to nie interesujesz sie co nowego w Łomży powstaje to więc nie jesteś z tąd !! a ja bende pisał o piwie bo luBIE !
|
|
polak masz racje postaw na swoim :D Ptysiu
|
|
po 1: stąd a nie z tąd będę a nie bende po 2: Uwazaj na slowa kolego :] Nie dosc, ze jestes mlodszy to skaczesz z morda do wszystkich pokolei. Ktos Ci kiedys wpieprzy i sie zamkniesz. Pozdro dla antyptysiow i antypolakow !
|
|
666 do kogo ? Ptysiu
|
|
do Twojego kolegi ptysiu :)
|
|
..dziewczyny sa jak igły...najwazniejsza w nich jest dziorka :D a taki dzolk sie nawinal mi na mysl :P
|
|
cycq EROTOMAN
|
|
ja tam wole w butelce, tansze i lepiej smakuje
|