Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NOKIA 5220 |
witam wiecie może ile by kosztowało w komisie odblokowanie tej Nokii? Bo dostałam telefon i trzeba tylko w nim zdjąc kod zabezpieczający.( standardowy12345 nie działa) Lusia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NOKIA 5220 |
a moze 1234? ; > ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
he juz próbowałam różnych kodów poprostu to chyba jednak trzeba zmienić softa tylko nie wiem jak cena jest tego. dziś deszczowa pogoda to nawet nie chce mi sie chodzić zapytać Lusia
|
|
pewnie coś ok. 50 zł, bo to nowszy telefon.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
soft tu nic nie da he ;p przynajmniej w se nic nie dawał ;p niewiem jak w nokii ;)
|
|
Jakiś czas temu miałem podobny problem, mianowicie zdjęcie SIM z e51. Najtaniej było w Firmie HELP-GSM, przy Legionów52, koszt usługi to 30 PLN, to mało w porównaniu do innych. Mam do nich tel. 606 497 497, zadzwoń to Ci podpowiedzą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |