środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"szymonek" na SPACERZE

"wróciłem przed chwilką z długiego spaceru po mieście i mam pytanie gdzie są ludzie , pogoda piękna a w mieście pusto ani młodych ani starszych....pustynia łomżyńska "

tylko zapomniał dodać że to jego żona go prowadziła na wózku bo jest tak obleśnie otyły że jak wychodzi z rodzinka na spacer to do spodni zamiast paska zakłada SZELKI

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "szymonek" na SPACERZE

co ty powiesz ?

sa w pracy a nie obijaja sie i narzekaja jak ty

Do Angeliki Konopka na forum jako "konopandziaa"
UWAŻAJ , UWAŻAJ DZIEWCZYNĄ BO POKAŻĘ WSZYSTKIM TWOJE ZDJĘCIE.

szymonek

Trzeba było nie wdawać się w pyskówkę !!!!!!!!!!!!

Wyjdź z honorem anie jako gnojek !!!!!!!!!!!!!!!!!

chyba szymonek ma problemy z ortografią to już aż tak cielsko przeszkadza że palce się nie mieszczą na klawiaturze ciekawe czy na czym innym się mieszczą hahaha

dynda mi się to kalafiorem a głupia jesteś jak wiadro gwoździ.

Re: konopandziaa
Twój post wskazuje jednoznacznie na chamstwo, złośliwość i podłość . Niekoniecznie człowiek o nadmiernej tuszy musi być :"obleśnie otyły". A może jest po prostu chory? Nie przyszło ci to do pustej głowy? Moim zdaniem to ty jesteś obleśna. Chyba tak ciebie wychowano. Wstyd tobie i twoim rodzicom ! A poza tym- nawet jeżeli znasz szymonka - kto ciebie upoważnił do pisania takich zdań !?

konopandzia popieram cezar1....dla mnie jestes jak pusta szczeniara.
Przyje balas sie do tego szymonka jak franca do dupy...Nie wiem na co on czeka ze jeszcze nie wyslal twego profilu na NK...Zapewne spedzasz mnustwo czasu przed lustrem wyciskajac pryszcze....jezeli wywolalas te wojne to walcz jak powinnas.Jedynym twoim argumentem jest wytykanie wagi,malo jeszcze mieszasz w to jego najblizsza rodzine.Ogarnij sie dzewczyno...jak tylko na tyle cie stac to pogratulowac....

Ziemia jest piekłem innej planety.

szymus nfkleaj nk

pi erdol sie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org