Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dziunia |
szukam kolezanki z dziecinstwa , dziekuje za pomoc w jej odnalezieniu, pamietam, ze na imie miala dziunia, tylko tyle
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dziunia |
dziunia byla bardzo tajemnicza, nie mozna bylo do niej podejsc i porozmawiac tak po prostu, wygladla na bardzo dystyngowana, zdaje mi sie ,ze grala na jakims instrumencie w szkole muzycznej,
|
|
co mnie w niej zachwycilo to ta bezinteresownosc hihi
|
|
nigdy sie nie spieszyla, i zawsze byla na czas, nie wiem jak ona to robila, moze budzik miala w glowie?
|
|
giń popierdoleńcu
|
|
oh, moglabym tak opowiadac i opowiadac o naszych szalenstwach nad rzeka narwia , to bylo na przedwiosniu, wszystko szarzalo, niby sniegi topnialy, ale jeszcze byla zima, i ta nagie drzewa , ponure i zastygle oh wspomnienia
|
|
jezeli jej nie znasz to nie nie wypowiadaj sie i daj mi dokonczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
wiec....dziunia, pochodzila chyba z wieloletniej rodziny, nie wiem nigdy mnie do siebie nie zapraszala
|
|
skończyć to ja ci radzę ale z sobą po co się męczysz zjebie jeden
|
|
jakis cudak mi przeszakadza opowiesc , ale to nic
|
|
wiec...dziunia, potrafila doskonale sie wyslawiac, bardzo jej tego zazdroscilam wspaniale wirujace w powietrzu zdania ,
|
|
Znam jom, to Karolyna Dziunia Dziuniszewska...ale zapomniałem http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Ulala bym z Tobą powspominał, ale właśnie się dowiedziałem że za 3,5h muszę jechać daleko daleko po zrzut, to idę się trochę przekimać. Nie poddawaj się chłopaku, fajna z Ciebie dziewczyna hehehe aaaaauuuuuuuuuuu http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
nie podejrzewalam ja o tyle wrazliwosci, listek drzacy na wietrze naprawde, ale potrafila zakladac na siebie maske , takiej niedostepnej zolzy
|
|
tele sie we mnie zebralo wspomnien, nia wiem czy ja kiedys spotkam, nie wiem, moze jest wspaniala zona: oddana, uczciwa, zawsze na dyspozycje wszelakie meza, pokorna jak ciele
|
|
a moze ma juz kupe dzieci?
|
|
Wzrószyłem się do łez :(:(:(:(:(:(:(:(
|
|
hahaha urzekła mnie twoja historia
|
|
tak się zastanawiam kim jest ten debil szczebiotka
|
|
dziewczyna poszla w swiat
|
|
poszukam wam zdjecia , powinnam miec
|
|
kto chcę skutecznie poderwać laskę na ulicy lub w parku? wystarczy powiedzieć: "cześć. znasz szczebiotkę z forum? mówiła mi, że Ciebie zna..." i dalej rozmowa będzie się kleić ;) jestem ... sobie
|
|
![]() pamietam ja brunetka, dziwne
|
|
Było sobie życie :(:(
|
|
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, dalam zdjecie
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() taka na wszystkie uslugi i zaspokojenia
|
|
pod koniec naszej znajomosci , dziunia przyznala sie, ze spala z moim chlopakiem, dlatego niemam jej adresu
|
|
szczebiotka jest głupia i tyle
|
|
szczebiota założyłaś ten post i osobiście 19 razy zabrałaś w nim głos a inne osoby 9 razy. Ty jesteś samowystarczalna a może jesteś perpetuum mobile.
|
|
czasami opowiadam, mam jeszcze kilka ciekawostek w zanadrzu
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |