Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podlaski Hipokrates |
Ogłoszono konkurs Podlaski Hipokrates. Na pierwszym miejscu jest lekarz z Białystoku, druga jest lekarka z Łomży. Czy w Łomży nikt nie popiera swoich? Czy pozwolimy by śledziowo było górą? Głosujmy na Łomżę SMS lr.08 na numer 72466 alk~
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podlaski Hipokrates |
wal się jak możesz głosowac na podlaskiego jak my jesteśmy z Łomzy do szkoły nie chodziłeś .tak jakoś od 1000 lat jesteśmy mazowszem chcesz głosowa to się wyprowadz do śledziostoku
|
|
Tym bardziej głosować na łomżyńskich lekarzy i utrzeć nosa śledziom !!! Ja już wysłałem SMS na LR 12 i LS 17 - zasługują , nie tylko jako lekarze ale za to , że pacjentów traktują po ludzku
|
|
cena 10 zł + VAT/sms
|
|
A może coś więcej? Co za lekarze? Gdzie można jakąś listę nominowanych zobaczyć? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
w czwartkowej i piątkowej współczesnej byli pierwsi zgłoszeni przez pacjentów lekarze , w następnych wydaniach kolejni Na stronie www.gazetawspolczesna mozna znależć kandydatów . Koszt SMS 2,40 z watem . LR 12 to dr Dąbrowska lekarz rodzinny z Reymonta a LS17 to nefrolog Niwińska Zagłosowałem , bo wiem ile są warci i że warto oddać na nich głos . Jest jeszcze dr Krynicki kardiolog.
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/section?Category=hipokrates0501
|
|
Też już wysłałem na swojego lekarza:):):)
|
|
ale śledzie idą ławą , nasi najlepsi nawet lekarze daleko w tyle ...szkoda ,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |