wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Perspektywa Łomża - ŁKS Łomża 17.10 g. 15:00

Już w najbliższą niedzielę spotkają się dwie Łomżyńskie drużyny, lider rozgrywek ŁKS i dryfujący po miejscach spadkowych beniaminek Perspektywa. Osiedlowi spisują się coraz lepiej i będą chcieli pokazać się Łomżyńskiej publiczności starając się wydrzeć punkty liderowi. Zapraszam wszystkich na to ciekawe spotkanie. Wstęp powinien być darmowy ponieważ w tym spotkaniu Perspektywa będzie gospodarze, której działacze zapowiadali darmowe wejścia:)

PS. Klubem Łomży ŁKS !

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Perspektywa Łomża - ŁKS Łomża 17.10 g. 15:00

e jakiś bilet może być za 5 ciekawy mecz szkoda że nie przy światłach zrobili he....

Z tego co słyszałem Perspektywa chciała zorganizować ten mecz przy światłach lecz jest to informacja nieoficjalna i nie znam powodów odmowy. Zapewne ze względu na to iż stadion nie jest jeszcze ukończony. A co do biletów działacze Perspektywy zapewniali że na ich mecze jest darmowy wstęp co mnie nie dziwi gdyż i tak na ich mecze przychodzi niewiele ludzi. Zobaczymy czy ich stanowisko się nie zmieni gdy zobaczą przed sobą kasę bo przecież ŁKS gra jako gość a wiadomo że stawi się liczna grupa kibiców ŁKSu. Pożyjemy zobaczymy:)

PS. Klubem Łomży ŁKS!

Tylko Łomża ŁKS!!!

myślę, ze bilety będą po 5 i po 10 zł. , tak jak na każdym meczu dotychczas rozegranym przez Perspektywę, za wszytsko trzeba płacić ochrona, stadion sędziowie, itp, a z drugiej strony każda złotówka idzie na poztrzeby klubu, czyli nie powinno być szkoda zapłacic za bilet.

Więc po co zapowiadali że wstęp będzie darmowy? Nie chodzę na mecze Perspektywy więc nie wiem. Do tego jako kibic ŁKSu idac w niedzielę na mecz i płacąc za bilet wspomagam Perspektywę... Najgorsze jest to że wszyscy na trybunach będą kibicami ŁKSu poza kilkoma wyjątkami więc nie zdziwie się jeśli zarząd Perspektywy zrobi na ten mecz droższe bilety widząc przed oczami kasę:) Do zobaczenia!

Tylko Łomża ŁKS!!!

Zrobią bilety - OK, nie - też dobrze. Ciekawe jest jednak to, że p. Łada zapowiadał, że Perspektywa gra dla przyjemności, nie dla kasy i oni swoich spotkań biletować nie będą :-)

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

I o to mi właśnie chodzi. I nie chcę tu propagować nienawiści do Perspyktywy bo nie mam powodów. Niech sobie chłopaki biegają, grają, cudują. Tylko nie lubie takiego rzucania słów na wiatr i docinania innym. Bardzo ciekawi mnie wynik spotkania, chociaż już dziś wiem że będzie zacięta walka:) Wspomóżmy biało - czerwonych dopingiem! Stawiamy się w niedzielę na Z18 w jak największej liczbie!

Tylko Łomża ŁKS!!!

Za bilety trzeba płacić. Miały być darmowe wstępy ale ,,życzliwi” ludzie zaczęli krzyczeć jacy bogaci, że biletów brak. Dlatego moje zdziwienie było ogromne gdy poszedłem sprawdzić jak sobie radzi 2 w Łomży 4 ligowiec a tu dychę proszę. Ale tak bywa i ja do nikogo nie mam o to pretensji.
Mam tylko nadzieję, że na tym meczu nie Bendę musiał wstydzić się za zachowanie kibiców. 80 % chłopaków z Łomży ,,grało” kiedyś w ŁKS-ie. Pamiętajcie, że chłopacy z Perspektywy to wychowankowie ŁKS-u, i gdyby polityka klubu kilka lat temu była inna (drugi zespół, dbanie o wychowanków) to teraz nie potrzebowali byśmy ludzi z polski tylko nasi wychowankowie grali by a było kilku takich, że ….

Myślę że nie ma powodów do obaw:) Derby bez kibiców drużyny przeciwnej to nie derby ale wynik ciekawi mnie jak cholera.

Tylko Łomża ŁKS!!!

no ciekawa sytuacja z tym meczem. jaki wynik obstawiacie?
ŁKS - KS
9 - 1

jestem ... sobie

6-2

Tylko Łomża ŁKS!!!

Perspektywa - 1
ŁKS - 3

Będą jakieś zapisy na wyjazd?

:D

Tylko Łomża ŁKS!!!

**** PERSPEKTYWA !
TYLKO ŁKS !

a głupki beda im dawac kase za bilety :)

Łomża leży na Mazowszu !

Wszyyscyy do młynna ;]]

chyba do klatki? jak na kibiców przyjezdnych przystało :D

Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić..

Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości...

ŁKS Łomża!

W górę!

Tylko Łomża ŁKS!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org