Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kradzież pojazdu-proszę o pomoc w odnalezieniu |
Na terenie warminsko-mazurskim dziś rano około 6 rano skradziono samochód marki AUDI A6 1.8T koloru niebieskiego znaki szczególne kierownica z prawej strony (angielska wersja)na londynskich tablicach rejestracyjnych o numerach X643CKG za udzielenie informacji o miejscu jego przechowywaniu lub wskazaniu miejsca gdzie się znajduje wyznaczam nagrode pieniężną 10.000zł warunkiem nagrody jest stan samochodu nie naruszony. Jakiekolwiek informacje proszę przesyłać na adres grzegorzkaminski@neostrada.pl lub pod numerem telefonu (086) 2164696.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kradzież pojazdu-proszę o pomoc w odnalezieniu |
szkoda że Łomza nie leży na tamtym terenie ale kto wie gdzie może byc ten samochód :(
|
|
kurde no ! chyba go widzialem w Łomzy ! bo rzucily mi sie tablice w oczy...moze były na białym tle?i takie jakies dziwne tzn inne niz nasze :D ![]()
|
|
Ja też widziałem Audi z kierownicą po prawej, ale kupę czasu temu.
|
|
W związku z odnalezieniem samochodu marki AUDI A6 1.8T na angielskich tablicach rejestracyjnych i kierownicą z prawej strony ogłaszam iż ogłoszenie jest już nieaktualne.
|
|
no grzesiu1 brawo brawo!!!!! to sam znalazłes czy mendy???? jsak mendy to nieźle
|
|
no prosze - ale jaja!!! A ja myślałam , że takie rzeczy się nie zdarzają!!!! Odnaleziono samochód?!!! to ja ze scenariusza filmowego!!! SuJka
|
|
Hahaha no ja też tak zrobie że ukaradli mi rower ~!~ znaki szczególne: -Kierownica z prawej -Rosyjskie tablice rej. -Kolor złoty(nie pozłacany!!) -Styłu rozbite jedne światło -Bite numery seryjne ! O nieuczciwego lub złodzieja prosze o zgłoszenie się do radia maryja w siedzibie radia Łomża Nagroda bedzie płyta Rap Eskadra 2 :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |