Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Problem |
Chyba mam problem - wstydliwy i .. nie wiem co dalej z tym czynić Pomóżcie. Pieczenie podczas oddawania moczu i gęsta, przypominająca ropę wydzielina. Do tego obrzęk sie pojawił.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Problem |
urolog,dermatolog, syf kiła i mogiła
|
|
U. Tu moze pomoc tylko urolog. h0jowe forum
|
|
to już było na postach , powtórka z rozrywki.
|
|
HAAAAAAAA to nie jest po phrostu zwykła grzybica, to... nie chcę wyrokować. Poczytaj na forach. znajdź tę sukę i... ;p http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
|
prawdopodobnie drozdzyca lub badz tez rzezaczkowe lub nierzezaczkowe zapalenie cewki latasz na boki to tak masz badz po antybiotykach przejdz sie do wenerologa przepisze tabsy powinno pomoc
|
|
FrEsHpOwEr widac ze znasz to z autopsji h0jowe forum
|
|
to żeś się w bagno wpierdolił , poznałeś pannę na moczarach ?? w XXI wieku takie choroby qrwa co za bagno , utną jajca przy samej dupie , Najważniejsza rada, Którą na koniec dlatego wykładam: Nie chodz do k.u.r.w.y, chociażbyś z pragnienia Usychał, tego czarciego nasienia Unikaj zawsze, choćby kapucyna Przyszło ci urżnąć, z nimi nie zaczynaj. Wiedz, że kloaką jest k.u.r.e.w.s.k.a potka, Że c.h.u.j.a wsadziłbyś jak do wychodka, Bo każdy, nawet najwstrętniejsze c.h.u.j.e, Jak do kanału, z c.h.u.j.a do niej pluje, . A c..hu.j twój godny jest chyba salonu. Jakżebyś potem mógł puścić się z żoną I do jej czystej, rozkosznej poteczki Wsadzać brudasa, co z śmierdzącej beczki Pił świńską rozkosz. Z tej ohydnej misy Wyniesiesz trypry, szankry, syfilisy, I jako człowiek będziesz upodlony. Czy dla kochanki, czyli też dla żony Tak dla mężatki, jak dla wdowy, panny, W czystości chowaj c.h.u.j.a nienagannej, Myj więc go co dzień, by się ser nie tworzył, A będziesz zdrowo i długo chędożył. tekst Tadeusz Żeleński-Boy Nowoczesna Sztuka Chędożenia
|
|
h0j to ze mam pojecie na ten temat to nie znaczy ze musze znac to z autopsji ...nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie...:) pozdrawiam
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |