Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gwiazda i swinie! |
Temat byl poruszony na forum, choc przycichl. Moim zdaniem nieslusznie. Zwolnienie trenera Tadeusza Gaszynskiego to SKANDAL! Dzialacz LKS, ktorzy ponoc jednoglosnie podjeli decyzje, znaja sie na futbolu jak swinia na gwiazdach. Wiele mozna zlego mowic o prezesurze Lendzioszka, ale jak sam powiedzial 'zatrudnienie Gaszynskiego to najlepszy trensfer LKS'. Szkoda, ze teraz zmienil zdanie. Panowie dzialacze! Jestem kibicem LKS od dwudziestu lat. Lepszego trenera LKS nie mial przez ten czas. Marzenia o drugiej lidze to tylko marzenia. Zejdzcie na ziemie. Glowy sie Wam zagotowaly od sukcesow. Od sukcesow Gaszynskiego zreszta. Nasze piekielko, Lomzactwo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gwiazda i swinie! |
Pożyjemy zobaczymy jak bedzie się sprawował Engel junior :D
|
|
ale drogi scot77, każdy wie że Gaszyński był najlepszym trenerem,ale po tej seri remisów i przegranych to co działacze magli zrobić innego niż zatrudnić nowego ternera?? A może Jerzy Engel się właśnie sprawdzi????? kto wie? może nawet ostatni meczn 0-0 to jest dop[iero początek wspaniałej gry????? Ja jestem optymistą i dobrze by było żeby Gaszyński znalazł dobry klub i doprowadził go do wysokiego miejsca w swojej tabeli,
|
|
Ludzie to nie była wina Gaszyńskiego że piłkarzyki nie wykazywali checi do gry, zero zaangażowania. To co najłatwiej zwalić wszystko na trenera że to jego wina. Lepiej wziąść młodego, trenera który zamiast wiedzy ma układy, bo co tatuś wszystko mu załatwi. Zastanówcie sie pajace z zarządu co wy robicie z tym klubem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |