czwartek, 03 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czasopismo religijne

"Miłujcie się"
co myślicie o tym czasopiśmie?
jak odbieracie te teksty od czytelników o tym jak niewinnie masturbowali się, a potem pojęli, że to grzech, a wiadomo że grzech zawsze wywołuje negatywne konsekwencje?

niech nikt, kto nie czytał tego, nie wypisuje tutaj bzdur!

jestem ... sobie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czasopismo religijne

Kolejna propagandowa gazeta sukienkowych dewiantów

denwer :

GTo nie polityczny pomyliły ci się tematy :(

a kto to czyta???oczywiscie oprocz ciebie...

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

na prawde nie wiem w jakim spoleczenstwie zyjesz, ze takie bzdury ci wbili do glowy, znowu ksieza nabazgrali jakies klamstwo i przekazuja go od ucha do ucha

przyznam się, że miałem w ręku tą literaturę i nie żałuję, że czytałem niekiedy. nie rozumiecie co znaczy "nie cudzołóż". dotyczy to też samogwałtu.

jestem ... sobie

Nie ma czegoś takiego jak "samogwałt" to pojęcie ciemnogrodu. Jeśli masturbacja jest grzechem to wierni powinni komunię przyjmować na zasadzie samoobsługi, bo księżowska ręka najczęściej "grzesznym" narzędziem jest...., chyba że w celu uniknięcia popełnienia ciężkiego grzechu, a takim jest występek p/ko Dekalogowi, posługują się oni ministrantami, albo innym partnerem....
Każdy zdrowy, normalny człowiek, albo uprawia seks z partnerem/ami, albo masturbuje się, ta zasada dotyczy też księży. Poczytajcie trochę książek napisanych przez byłych księży, albo seminarzystów np. Roman Kotliński "Byłem księdzem": Wyznania byłego księdza. Homoseksualizm i zapach męskiej spermy w łaźni, czyli moralność chrześcijańska w jej najlepszym wydaniu.
http://www.prezbiter.pl/content/view/100/37/
http://www.przeklej.pl/folder/roman-jonasz-bylem-ksiedzem-cz-1-i-2-32385159

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org