Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czasopismo religijne |
"Miłujcie się" co myślicie o tym czasopiśmie? jak odbieracie te teksty od czytelników o tym jak niewinnie masturbowali się, a potem pojęli, że to grzech, a wiadomo że grzech zawsze wywołuje negatywne konsekwencje? niech nikt, kto nie czytał tego, nie wypisuje tutaj bzdur! jestem ... sobie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czasopismo religijne |
Kolejna propagandowa gazeta sukienkowych dewiantów
|
|
denwer : GTo nie polityczny pomyliły ci się tematy :(
|
|
a kto to czyta???oczywiscie oprocz ciebie... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
na prawde nie wiem w jakim spoleczenstwie zyjesz, ze takie bzdury ci wbili do glowy, znowu ksieza nabazgrali jakies klamstwo i przekazuja go od ucha do ucha
|
|
przyznam się, że miałem w ręku tą literaturę i nie żałuję, że czytałem niekiedy. nie rozumiecie co znaczy "nie cudzołóż". dotyczy to też samogwałtu. jestem ... sobie
|
|
Nie ma czegoś takiego jak "samogwałt" to pojęcie ciemnogrodu. Jeśli masturbacja jest grzechem to wierni powinni komunię przyjmować na zasadzie samoobsługi, bo księżowska ręka najczęściej "grzesznym" narzędziem jest...., chyba że w celu uniknięcia popełnienia ciężkiego grzechu, a takim jest występek p/ko Dekalogowi, posługują się oni ministrantami, albo innym partnerem.... Każdy zdrowy, normalny człowiek, albo uprawia seks z partnerem/ami, albo masturbuje się, ta zasada dotyczy też księży. Poczytajcie trochę książek napisanych przez byłych księży, albo seminarzystów np. Roman Kotliński "Byłem księdzem": Wyznania byłego księdza. Homoseksualizm i zapach męskiej spermy w łaźni, czyli moralność chrześcijańska w jej najlepszym wydaniu. http://www.prezbiter.pl/content/view/100/37/ http://www.przeklej.pl/folder/roman-jonasz-bylem-ksiedzem-cz-1-i-2-32385159 W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |