Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wpływ wiatrów monsunowych na rozwój kolarstwa w Chinach |
Tak odpowiedział mój kolega na pytanie w szkole średniej: czym się teraz zajmujesz? Szkoda, że to był tylko test, ale chciałbym widzieć minę czytającego nauczyciela. Taka odpowiedź ma wiele zalet i mądrze brzmi (hihi), i wykazuje, że uczeń coś robi badawczego, a konkretnie to bez sensu i od czapy czyli odpowiedź inteligenta w stylu wypchaj się. Przypomniała mi się ta historia po przeczytaniu artykułu w RP.pl o gejach. Dotyczy on angli, ale aktualny jest takze u nas. Ile czasu antenowego, czasu rozmów tzw. mądrych głów, informacji z tego obszaru zajmują "dyskusje o homo..." i jak oni są krzywdzeni, jak to nie szanuje się ich praw (nie wiem jakich), jak nie mogą w pracy się ujawnić? Ile prac legislacyjnych (czyli pieniedzy) idzie na wyrównywanie cholera tylko czego? Że w szkole za np. katolickiej musi uczyć gej , bo za publiczne pieniądze więc musi. Partie też sa za publiczne pieniądze więc np. wiceprzewodniczącym SLD powinien być ktoś z PIS, aby równowagę poglądów wprowadzał no i nie można go dyskryminować. Prawda? Czasem w reklamie (mam nadzieję że bezpłatnie emitowanej) Polskiej Akcji Humanitarnej przemyka dziewczynka, która przypomina że są głodne dzieci. One już równych praw nie mają, no chyba ze byłby homo... wtedy, pewnie i jakaś instytucja unijna za nimi by się ujęła. A tak gadające głowy mądre tytuły prof. mówią jak mój kolega z chyba 3 klasy LO (dawno to było) o wpływie wiatrów monsunowych na rozwój kolarstwa w Chinach .... kasę i tytuły za to otrzymują. Jak śpiewa Raz Dwa Trzy: Świat stanął na głowie .. i tylko tak może trwać ... Karcio pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wpływ wiatrów monsunowych na rozwój kolarstwa w Chinach |
antek przetlumacz, bo cos nie moge sie skupic
|
|
ahahahhaa, spadlem z krzesla
|
|
DEBIL WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |