Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spotkanie młodzieży MW |
Odbędzie się w Łomży rog woj.polskiego i polowej w godzinach porannych ,chetnych do dyskusji prosimy o kontakt . Sars
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spotkanie młodzieży MW |
Młodzież Marynarki Wojennej się spotyka?? A jakie to są godziny poranne?? Ja wstaję o 6:00 codziennie... to o której mam być??
|
|
ooooooooo jak fajnie i ja z kolegami przyjde tyle ze nie z mlodziezy wszechpolskiej ehehehe zrobimy zawody
|
|
A nie lepiej te spotkanie zorganizować na cmentarzu o 12 w nocy? I nastrój odpowiedni i odpowiednia pora do straszenia.
|
|
A nie lepiej te spotkanie zorganizować na cmentarzu o 12 w nocy? I nastrój odpowiedni i odpowiednia pora do straszenia.
|
|
Felix, po co w nocy? Oni i w dzień straszą...
|
|
No byłem i nikogo nie było:(((
|
|
Na rogu i może pod latarnią? To byłoby właśnie to: właściwi ludzie na właściwym miejscu! Zbych
|
|
Zmienili widać termin. Przenieśli spotkanie na sierpień. Odbędzie sie pod browarem w ramach protestu przeciwko produkcji piwa w naszym mieście.
|
|
Rzeczywiście w dzień i co gorsza, również na forum. A latarnia, no cóż właściwie to odpowiednie miejsce, bo to można przy niej zarobic, a nawet na niej zawisnąć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |