Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kawiarnia w 4plus |
Witam:) ponieważ ostatnio na forum temat o chińskim smoku (czy jakoś tak) cieszył się ogromną popularnością, podrzucam nowy w tym stylu:) Czy już ktoś był w nowej kawiarni w 4plus? ja jeszcze nie, ale z okien samochodu dziś wypatrzyłam i mam chęć sprawdzić. Ale może okaże się, że już nie warto:) ? Podzielcie się opiniami :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kawiarnia w 4plus |
ja bylem dzisiaj i sprawdzilem i moge szczerze polecic. przytulnie urzadzone, bardzo ladne, schludne miejsce. obsluga tez niezla. caista maja bynajmniej wysmienite, a pilem tylko latte- wiec moge powiedziec ze w porzadku chociaz podaja z bito smietana, co troche nie za bardzo bynajmniej dla mnie. a tak po za tym bardzo spoko.
|
|
moze sie tam przejde, zachecajaco to brzmi
|
|
fajna sprawa taka kawiarenka ;) ale nie chwalcie za bardzo,bo zaraz wyjada wielce medrcy tego forum, ze wlasciciele robia sobie reklame...
|
|
Coś w Łomży w kwestii kawiarenek zaczyna się w końcu dziać :) Trzeba się przejść i ocenić :D
|
|
ale super fajny,pasjonujacy temat.juz wszyscy forumowi oceniacze pedza poprobowac.(tylko nie zapomnijcie kasy zabrac bo tam za darmo raczej nic wam nie dadza).zachodzi taki forum-oceniacz, zamawia szklaneczke mineralnej i obserwuje...a potem bieg do domku do kompa i uprzejmie donosi na forum, przez co wydaje mu sie ze jest kims wielkim i cos od niego zalezy.pajace. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
taki Polak co to nie ja!
|
|
właśnie lauracrow! moja znajoma ostatnio pytała właśnie o smoka i nieźle jej dali.a to w 4 plus to kawiarnia vanilla
|
|
Nie no pewnie, że lepiej siedzieć w domu przed pc i pisać tylko pierdoły na 4lomza. Można i tak, ale kto co lubi. Jeden gnije w 4 ścianach, inny lubi przejść się w nowe miejsce żeby posiedzieć ze znajomymi.
|
|
cos cisza z ocenami....nie wpuscili was??? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
całkiem spoko ta kawiarnia... ceny nie z kosmosu i przyjemnie posiedzieć.
|
|
brak koszy na śmieci
|
|
a po co ci tam kosz na smieci?
|
|
chcial sie ukryc w koszu zeby lepiej poobserwowac kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Jak masz ochotę nosić ze sobą łyżeczkę od lodów i papierek to proszę bardzo. Moim zdaniem powinno być miejsce gdzie mozna to wyrzucić. Zwłaszcza jak idziesz z rodziną i patyczków się nazbiera - no ale jak lubisz nosić smieci ze sobą - jeszcze raz powtarzam - proszę bardzo.
|
|
pedzej uwierze ze chciales w koszu poszukac promocyjnych patyczkow po lodach.zawsze to taniej. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
ale błysnąłes.
|
|
powatpiewam w wysoka klase serwisu, usmiech i oglada ruchow w serwowaniu tez sie liczy
|
|
Wnętrze ze smakiem, kawa bardziej niż przyzwoita, ciastko takie sobie, ale nie tragiczne. polecam.
|
|
Niewielka przestrzeń wewnątrz, ale urządzona nowocześnie ze smakiem, gustowne stoliki i wygodne fotele na zewnątrz zachęcają do wejścia. Pierwszy lokal typu city coffee, mogłaby być lepsza chilloutowa muzyka. Co do kawy powiem, że mają bardzo dobrą mieszankę skomponowaną przez krajowych fascynatów czarnego napoju, ekspres na dobrym poziomie, obsługa jeszcze powinna się podszkolić bo zamawiane espresso to raczej ristretto, nie wiem jak wychodzi caffe latte i czy potrafią malować latte art, ale to przyjdzie z czasem, trochę szkoleń, podpatrzyć baristę w akcji i będzie dobrze. Polecam się w dopracowaniu warsztatu. Obsługa bardzo miła.
|
|
super klimacik
|
|
ładnie tam jest i nie drogo;) warto spróbować. Polecam
|
|
zaalarmowalem sanepid, zobaczymy czy rzeczywiscie jest dobra ta kawiarenka
|
|
jeszcze nie byłam.... trzeba sie przejsc pierwsze o niej słysze:D
|
|
małapa@ a w jakim ty świecie żyjesz????
|
|
zyje w takim samym swiecie jak wszyscy normalni ludzie ktorych brzydzi internetowe,anonimowe obsmarowywanie ludzi.kolku wsiowy z plota. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
THE END .
|
|
. .
|
|
Zapraszam do nowo otwartej kawiarni "Rzetelnianka" na Nowogrodzkiej 5:)
|
|
Ide. bede za 15 minut ;d;d
|
|
bynajmniej? ja pierdo.e bynajmniej bynajmniej
|