Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zestaw CB |
Siemanko, jaki zestawik polecacie??? Na Legionów z średniej klasy cenowej Pan zaproponował radyjko Alan 109 + antena Sirio ML 145. Z góry dzięki za rady, a może macie cuś fajnego na zbyciu??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zestaw CB |
President Lincoln+ sadelta hm-350
|
|
ten alan + ta antena to dobry wybor a za jakom cene ?
|
|
350?? haha
|
|
Pan z legionow dobrze polecil
|
|
To zależy do czego ci potrzebny. Kiedyś miałem Onwe i z samochodu odbierałem idealnie do 30km. Teraz naprodukowali szajsu i próbują to upchnąć, więc szczerze mogę powiedzieć, jeśli chcesz to do samochodu, to kup sobie zwykłe radio, jeśli do domu to na pewno lepsze by było ze wstęgami, do tego mocną, dobrą antenę i na pewno będziesz zadowolony pod warunkiem, że nie będzie ci tego stroił i montował gość na Legionów ze sklepu CB-trzynastka, bo po pierwsze zdzierca, drugie oszust, trzecie leser i z pewnością zrobi ci to na "odwal się". Życzę powodzenia w eterze na CB. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
polecil bo wystawil na allegro
|
|
utor: AFMF (---.elomza.pl) Data: 11-09-10 14:34 350?? haha ??
|
|
alan 109 z ta antena mozna nabyz z kosztem pszesylki za 260 zl
|
|
jeśli chcesz do samochodu, porządnie to szukaj czegoś ze starszego typu alan 28 alan 87 , president valery, president jackson. Można trafić unidena 520 xlt ale nie mają homologacji za to do samochodu jak znalazł także kto jak woli
|
|
http://allegro.pl/okazja-uzywane-radio-cb-alan-28-warszawa-i1221743394.html Mikrofon bym wywalił ale cena nie jest taka zła. Co do anteny do Sirio ml 145 może zostać
|
|
ja mam alan 109 z tom anteno i wszytsko gra i huczy !
|
|
jeśłi jesteś zainteresowany unidenem 520 to mogę sprzedać posiadam pełen komplet jak nówka oddam za 230zł
|
|
unidena ci zabiorom misie bo niema homologancji
|
|
może ktoś ma do sprzedania Alana 18 lub 28 w dobrym stanie.
|
|
Autor: jasiu_śmietana (---.elomza.pl) Data: 11-09-10 15:32 unidena ci zabiorom misie bo niema homologancji Nic nie zabiorą, jak masz to masz, zabroniona jest dystrybucja w Polsce, a nie posiadanie. Zabroniony jest handel sprzedaż, a nie uzywanie. http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic781502.html
|
|
zabiorom !!!!!!!!
|
|
|
A gdzie jeszcze mozna zamontowac CB w Łomży oprócz 13 na Legionów?
|
|
odezwij się na gg 4088549
|
|
polecam Unident 520xl plus antena sirio 145, kupiłem w sklepie internetowym za 220 zl (same radio) z gwarancja - polecam super odbiór :)
|
|
Słyszałam , że mogą zabrać, więc chętnie poczytam jak z tym jest... http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
mogom mogom i zabiorom !!!!
|
|
Potwierdzam uniden520 + sirio ml145 =lepszego zestawu za małe pieniadze nie ma!!! nadawanie i odbior to poezja w porownaniu z innymi radiami w tej klasie cenowej a homologacja sie nie ma co przejmowac,policja nic nie ma do tego...przynajmniej narazie ;p
|
|
Tyle, że Uniden nie jest legalny ;) Jeśli chce mieć spoko zestaw i w dodatku niedrogi to spokojnie może sobie kupić alana lub Onwę MK3 to są świetnie tanie i dobre radyjka.
|
|
kup se president walkier i antene sirio 5000 turbo to dopiero odbior i nadawanie " kupisz raz i po sprawie "
|
|
Kolego Redaktor uniden jest legalny!!! nielegalna jest jego sprzedaż a nie uzytkowanie lepszego radia za tą cene nie ma...uzytkuję go juz dwa lata i jest super ale to juz wasz wybor czy wolicie dobre radio za mała cene czy szajs typu onywa lub przereklamowanego i drogiego presidenta
|
|
Hej ho, kupił bym unidena 520, jak cuś to na maila laska72@vp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |