Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Browar Łomża ponownie głównym sponsorem ŁKS!!! |
Teraz jak już piwo pijemy, to TYLKO Łomżę! Można łączyć przy tym przyjemne z pożytecznym;) Czekamy teraz na odpowiedź ze strony miasta. Browar wrócił, to niech i miasto wróci do sponsorowania ŁKS-u, a w niedalekim czasie będziemy mieli na stadionie to, co mieliśmy kiedyś, czyli dobrą piłkę na dobrym poziomie przy pełnych trybunach! Wszyscy na mecz!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Browar Łomża ponownie głównym sponsorem ŁKS!!! |
Zgadza się. Od czasu rezygnacji Browaru ze sponsorowania ŁKSu nie kupiłem ani jednego piwa z naszego browaru. Jutro kupię od razu 4 sztuki bo mówią , że niepasteryzowane jest git! AVIVA ŁKS !!!
|
|
"Czekamy teraz na odpowiedź ze strony miasta. Browar wrócił, to niech i miasto wróci do sponsorowania ŁKS-u, a w niedalekim czasie będziemy mieli na stadionie to, co mieliśmy kiedyś, czyli dobrą piłkę na dobrym poziomie przy pełnych trybunach!" AMEN! Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
http://www.lks.4lomza.pl/news.php?idNews=1177 http://www.lks.4lomza.pl/news.php?idNews=1178 Wszyscy na mecz!
|
|
ja i tak wierzyłem że browar powróci, bo pije tylko Łomżę ;P
|
|
Wreszcie po półtorarocznej przerwie ( bojkot ) napije sie exporcika trzeba nadrabiać zaległości %%% Błogosłąwione Browary Łomżyńskie
|
|
no to lecę po browarka :)
|
|
a, więc znowu browar łomża straci na smaku , zawsze jak sponsorowany lks , cos za cos, i tak przerzuciłem sie na inne piwo .
|
|
To się teraz odrzuć. Export to piwo pierwsza klasa! Wszyscy na mecz!
|
|
Mocz
|
|
to nie pij frajerze w tym roku nie karany
|
|
Też tego nie piłem może wrócę do Łomży choć browar raz zostawił ŁKS trzeba pomyśleć....
|
|
Kiedyś był ŁKS i browarek nie było takich historii...he
|
|
No i bardzo dobrze, że Browar Łomża wrócił. Duńczycy (Royal Unibrew - właściciel Browaru Łomża) wiedzą w co pieniądze inwestować :D . Kadra powoli wykrystalizowuje się z tych ogrywających się w 4 lidze młodzików 89-91. Teraz tylko cierpliwie czekać na wyniki ;] . A może już niebawem nasz ŁKS wróci postraszyć Odrę Wodzisław , Wisłę Płock , Piasta Gliwice i inne bardziej znane polskie kluby :) . A może mi ktoś dowieść do Olsztyna niepasteryzowaną Łomżę :)? Bo tu niestety tylko Export Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
Jaga górą , a wasi barany
|
|
lokalny patriota widzialem w realu w olsztynie łomże niepasteryzowaną ale ostatnio jak bylem to nie bylo ;P
|
|
i powiem Ci że byla w malych butelkach a cenowo droższe od exportu 0,5 ;P
|
|
Ja juz zrobilem zakupy z tej okazji :D 40l exporta :D Niech się chłodzą w piwnicy ;] __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
olac ten mecz dokladnie i bes pszesady
|
|
Ja i tak piłem Łomżę , nawet jak nie sponsorowali .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |