Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KONFIDENCI Z ŁOMŻY |
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100922/REG00/281055812 DLACZEGO ZNIKNOL WCZORAJSZY TEMAT O SIENKIWEWICZU I JEGO RYNKU CZEMU TEN RYNEK NADAL ISTNIEJE , MOZE MA CICHE ZEZWOLENIE KOGOS Z "GÓRY"???????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KONFIDENCI Z ŁOMŻY |
ło masz to i papugę zagonili? Mają dryg do kapowania. http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100922/REG00/281055812 ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
"(...)Białostocka adwokat, Katarzyna R., która była obrońcą m.in. Sławomira W., ps. „Generał” oskarżonego o kierowanie łomżyńskim gangiem, wkrótce sama zasiądzie na ławie oskarżonych. Jej sprawą, prowadzoną przez Prokuraturę Apelacyjną w Lublinie, zajmie się Sąd Rejonowy w Łomży. (...)" ------------------------------------------ Tylko czemu do Łomży???
|
|
stefanek1 napisał(a): > ło masz to i papugę zagonili? > Mają dryg do kapowania. > > http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100922/REG00/281055812 > Prosze odpowiedziec na to pytanie
|
|
Andżelika,Marenia,Roberta,Sylwia i Kamilia :DDD
|
|
Je suis perdue au fond d'une grotte
|
|
banda kradzieji
|
|
odczepsie sie od rodziny S.... I generała....
|
|
Kola na temat sylwka chyba za wczesnie sie wypowiadasz?????? Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
ludzie czy wy wierzycie w takie bzdury - ci bonzowie już tak popadki w skrajność ,że gadają co im śłina na język przyniesie aby wokól siebie robić coraz większe zamieszanie w celu odwócenia uwago od ich zwyczajnego bandyctwa Pifpaf
|
|
co cie ten rynek tak interesuje ludzi grosza chcesz pozbawic
|
|
a oni siedzą, czy się wolnością cieszą? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Jak konfidenci, to pewnie nie siedzą . Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
CZEMU PKP. NIE OGŁASZA PRZETARGU NA TEN BAZAR SIENKIEWICZA ? NIECH KTO INNT TO ZACZNIE PROWADZIC A NIE TEN POLICJANT !!! KTO JEST ZA??????????????????????????????????????
|
|
Ja!!!!!!!!!!!!!!!!! Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Zrób z połykiem
|
|
Pokaz jak cwelu bardaszany....... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
|
|
Masz prawo do połyku
|
|
litosci ,nie tak latwo
|
|
Mam prawo dmuchnac cie w obwarzana...........po h...j sie prujesz ty mi powiedz cyganie?????Zaczepiam cie?????? Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
ta cała rodzina z dupy wali jak trzeba. dodatkowo sami szlugami handluja a z dupy wala konkurencje i dochodzeniowcy nic nie moga im zrobic Przyjdzie czas ...
|
|
jebnięci konfidenci!!! cała rodzina dobrze pierdzi na komendzie. tak było, jest, i bedzie!!! ŻyCiE jEsT jAk PaPiEr, SzArE dŁuGiE i DoDuPy
|
|
W obwarzana to możesz pukać bliskie ci osoby, a pruje to się frajer cieciu rozumisz.
|
|
Nim jestes jak sie kondo...e sadzisz a nie wiesz do kogo.Waz slowa i kontroluj te swoja pilotke bo ja nie pozostaje dluzny....Znajdz se blizszych w rodzinie a powtarzam ci odemnie 3 h..e w bok bo dostaniesz rozgrzeszenie... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
HEJ BURCZYMUCHA!!! MAM PYTANIE CZEMU TAK DUPSKO DLA ANDZELIKI SIENKIEWICZOWSKIEJ LIZESZ ??? TEZ JESTES KONFIDENTEM Z KRWI I KOSCI JAK TWÓJ MENTOR ANDZEJ SIENKIEWICZ PIES OD LAT 40STU!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH......................!!!!!!!!!
|
|
Zciśnij poślady mały śmieszny człowieczku, się za obietnice nie bierz.
|
|
h..j ci na grób pało.....to tyle do ciebie zgredziu... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
uuu uu to od ch*ja hehehehe
|
|
spotkajcie się pod mostem, albo w jakiejś opuszczonej fabryce i nie zapomnijcie o karabinach :)
|
|
w kwestii formalnej. Męski organ, bo zapewne o nim jest mowa, piszemy prze ,,ch,, ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
konfidencji z Grajewa, Kolna i okolic łączcie się:)
|
|
;-) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
baj baj kochanie
|
|
sebastian-hu-ja do dupy szukasz
|