Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabiegi energetyczne |
witam Jeżeli macie kłopoty ze zdrowiem i chcielibyście wspomóc prowadzone już leczenie lub okres rehabilitacyjny, proponuję pomoc w postaci zabiegów energetycznych. Energię chętnym osobom będę przesyłać na odległość, czyli bez fizycznego kontaktu. Podczas przekazów energetycznych pacjent może mieć przeróżne odczucia takie jak ciepło lub zimno na całym ciele lub tylko małym obszarze, mrowienie, nacisk, senność, wzmożone ‘burczenie w brzuchu’. Wyżej wymienione mogą nie wystąpić, ponieważ u każdej osoby jest to sprawa indywidualna. Szybkość wyleczenia z danej choroby lub dolegliwości zależy od wielu czynników. Ważnym czynnikiem jest czas. Pewne choroby i dolegliwości rozwijają się całymi latami i zauważamy je dopiero, kiedy stan zdrowia nie jest już najlepszy. Aby odczuć skutki działania energii i zobaczyć zmiany potrzeba jest zwykle trochę czasu. Nie popełniajcie więc błędu oczekując natychmiastowego uzdrowienia po jednej sesji. Nie jestem nastawiony na profit, a że na razie mam z czego żyć, więc zabiegi takie oferuję nieodpłatnie, jednak prosiłbym osoby korzystające z mojej pomocy o podzielenie się swoimi odczuciami i rezultatami z członkami rodziny oraz ze swoimi znajomymi. Czas trwania zabiegu 15-30 minut. Chętne osoby proszę o wysłanie swojego imienia, nazwiska, miasta zamieszkania oraz opisu swojej dolegliwości na e-maila darmowezabiegi@gmail.com
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabiegi energetyczne |
cuda, cuda. A co tam u Nowaka i Kaszpirowskiego? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |