wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pilnie krzesła!!!

Pilnie kupię 40 sztuk krzeseł w kolorze sosna z jasnym obiciem i podłokietnikami. Może ktoś ma namiar na tanią firmę lub sklep?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pilnie krzesła!!!

Tanio to zrób se sama...

Darujcie sobie takie odpowiedzi jak od Darek1638, jeśli ktoś nie ma nic do powiedzenia w moim temacie to niech nie pisze!!!

wymagania spore a cena jak najnizsza, powodzenia w poszukiwaniach, zgadzam sie z Darek1638, zrób sobie ,albo poszukaj w lumpeksach ,moze maja jakis chlam z importu, np palety do wykorzystania na tanie meble, moze jakis tani stolarz przerobi palety na krzesla

Tanio to nie znaczy, że szukam idioty, którego da się naciągnąć. Szukam ceny adekwatnej do towaru. Przejrzałam wiele firm i zdarzają się krzesła takie same, identyczne a różnica w cenie sięga nawet 100zł. Sprawdźcie krzesło w porównywarce cen to będziecie wiedzieć o czym mówię.

Hey, moge dać Ci namiary na e-mail do osoby która się tym zajmuje Jak jesteż zainteresowana to podaj e-maila to Ci wyśle.

Poszukaj może w sklepach internetowych, ja w sieci kupiłam krzesła do jadalni w naprawdę rozsądnej cenie, właściwe w zwykłym sklepie nigdzie nie spotkałam tak dobrej jakości i wykonania za cenę za jaką dostałam takie krzesła w sklepie internetowym, więc warto trochę poszperać po różnych stronach.

podbijam pytanie. NIe mogę znaleźć stcjonarnie

W takim razie poszukaj przez internet, na początku poszukaj inspiracji meblowych, masz portale takie jak
homebook
pinterest
czy róznego rodzaju blogi wnętrzarskie

Na pewno znajdziesz tam sporo pomysłów.

W sklepach online jest o wiele wiekszy wybór modeli krzeseł oraz tkanin, sama ostatnio przeglądałam sobie meble i wpadły mi w oko te krzesła
https://www.mebletkaniny.pl/krzeslo-chic-velvet-czarny-stelaz-szary-tap-93-id-8494

Tkanina ta wbrew pozorom jest łatwa do utrzymania w czystosci bo nie wsiaka wody:

Kasja nikt w tych twoich bieda- sklepikach nie kupuje. Szrot odradzam tam zakupy

Ja mam tanie krzesła tapicerowane, a sprawdzają się super. Polecam, po co przepłacać

Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę producenta najróżniejszych krzeseł, foteli oraz stołów, w tym np. krzesła do restauracji i hoteli . Wielokrotnie korzystałem z ich oferty i nigdy nie było najmniejszego problemu z dostawą.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Usługi remontowo - wykończeniowe. Glazura, terakota, łazienki, malowanie, szpachlowanie, tynki, konstrukcje, parkiety i wiele innych. Profesjonalnie, wieloletnie doświadczenie. Zapraszam.
tel. 536065419
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów, kucie posadzek, sprzątanie piwnic, posesji itp. Prace ogrodnicze, przycinanie żywopłotu .Przeprowadzki.
tel. 500590581
różne
Sprzedam tanio kosiarkę spalinową. Sprzedam rower damkę.
tel. 793191250
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org