Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Firmy okienne |
Mam pytanie, które nurtuje mnie od dłuższego czasu? Czy przy produkcji stolarki okiennej(chyba najlepiej rozwijająca się dziedzina) potrzebni są ludzie z tzw. głową , myślący. Czy tu też dotarła era komputera, w sensie postaw człowieka niech guzik wciska. Czy w firmach produkujących okna są ludzie dla których ta dziedzina nie ma tabu?, czy zostały tam niedobitki, które nie mogą znaleźć pracy? Jakie są wasze opinie? bo z rozmów ze znajomymi, wynika że nawet serwisanci nie potrafią naprawić okien, a wręcz wyglądają jakby nie wiedzieli o co chodzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Firmy okienne |
O chyba kolejny producent okien w Łomży!!!!!!!! Szukasz pracowników? pamiętaj że ci najlepsi muszą być dobrze opłacani!! A tak od siebie pracowałem w Domelu, myślę że w tej firmie tylko Mirek i Robert z łuków wiedzą o co chodzi, i jak okna powinny wyglądać. Większość to przypadkowi ludzie, parę miesięcy i do domu.
|
|
Mirek i Robert to geje.
|
|
A ja z Mirkiem ze pare lat robie i chyba nie gej.
|
|
nie jesteś w jego typie
|
|
o kogo wam chodzi - o Mirka czy Mietka ? Bo jeden jest , a drugi nie !!1
|
|
Kim ku..a jesteś że operujesz moim imieniem w tym temacie kociefilemonie!!!!!!!! Chcesz być miły to przyjdź i powiedz, a nie tak bezimiennie pod nickiem Nie potrzeba mi reklamy PAJACU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |