Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lato |
Dziś skończyło się kalendarzowe lato i przyszła jesień , jest mi bardzo szkoda a Wam też.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lato |
lato skończylo sie juz w sierpniu
|
|
Tutaj masz wniosek o wydanie wtórnika nalepki kontrolnej https://brodnica.eboi.pl/Pages/Procedures/Detail.aspx?Id=8ca927f3-b154-4b45-b6c4-7249014cc257
|
|
No i super, na jesień lepiej szczupaki biorą, a to jest taka sama jak każda inna pora roku. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Jestem zachwycona tegorocznym latem,tyle zwiedzilam i poznalam,mam mile wspomnienia,wakacje z dala od domu,odkrywanie wspanialosci stworzonych przez czlowieka i nature,
|
|
lato się nie skończyło :) dziś było bardzo ciepło i październik też ma taki być ;] __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
no jak tak wyglada lato twoim zdaniem to powinni cie zamknąć gdzieś i wyleczyc :)
|
|
a mi jest skota lata po jest piekne slonecne blenkitne kolorove i love
|
|
milosc jest wsponiałym uczuciem wiosno i latem a potem jest tylko ogrzewaniem
|
|
|
Bo sie rozczule,samochodem przejechac pol europy
|
|
|
piekna piosenka naprawde piekna rozkleilam sie dobrze ze mam janka mego przyjaciela zycia piosenka sliczna jak moje oblicze na foto ja jasiu_śmietana swoio gfiasto potfiercam to moia zona a piosenka iest piekna
|
|
Czekam z niecierpliwoscia n'a przyszle letnie wakacje Gdzie mnie poniesie? Do jakiego kraju? Co bede zwiedzac? Czy sloneczko bedzie grzalo? Czy beda dobre drogi bez korkow?
|
|
Lato, lato i po lecie. Koniec seksu pod golym niebem :P 'You got a problem, I got a problem solver, and its name is revolver'.
|
|
|
Wspomnienia mnie ogarniaja
|
|