Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża - Gdańsk |
Jadę w niedzielę(20.09) do Gdańska. Mam wolne miejsca. Chętni niech piszą w temacie lub tel 500635840
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża - Gdańsk |
A czy liscie sa juz zlote? Jest juz ta slynna w morde kopana polska zlota jesien ? jak tak to jade z panem
|
|
we wrześniu jesli jest słoneczna pogoda w trójmieście jest pięknie szczególnie w Gdyni
|
|
Wydaje mi sie, ze cale gowienko wiesz
|
|
Szczebiotko -dziecino uboga pocóż daleka do Gdańska dla ciebie droga . Każdy kto dobrze Ci życzy i o Ciebie się troszczy wskaże Tobie drogę bliższą - do Choroszczy.
|
|
Nie potrzebuje tam praktyki pacjencie Choroszczy odbylam praktyki u samego psychiatry Jeana Pardon'a
|
|
szczebiotaka bo co się sklonowałeś lu b sklonowałaś i udajesz szczebiotkę a wiem gamoniu na pewno,że jest ładnie.! ale ty pewnie nie wiesz , bo tam nie byłaś. pewnie nawet w odległości większej niż 10 km od łomży nie byłaś szcebiotaku!
|
|
Zamierzam juz zostac ty ponura dziewico pod tym pseudonimem budzacym wieksze kontrowersje
|
|
,, jak tak to jadę z panem,, tak za darmo? chyba nie jesteś lekkomyślna dziewica/ ha, ha, ha, ha/
|
|
fiu fiu a to ci odzew, zbyt cienka riposta pojde sobie na spacer za darmo nawet nikt nie da dotknac kocurka
|
|
KOCUREK może stara wylniała smierdząca rybą kocica!
|
|
?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |