Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW |
dzien dobry. Czy znacie kogoś kto przedłuża włosy (zgrzewy) ? jeśli tak proszę o numer telefonu. dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW |
nie rób se tego...
|
|
proszę jeszcze raz o jakiś namiar. dziękuje
|
|
Proponuję udać się do salonu fryzjerskiego Edyta na ul. Małachowskiego 6 - tam uzyskasz konkretną podpowiedź. Pozdrawiam
|
|
a nie napisałaś jakie włosy?
|
|
http://mandrzejczuk-tipsy.bloog.pl
|
|
chodzi mi tylko o same przedłużenie (włosy posiadam swoje)
|
|
No ale chyba jak ktos przedluza wlosy to nie musi koniecznie swoimi, jak masz swoje to bez problemu ci przedluza tylko zalezy pewnie ile tych pasemek masz, bo wiadomo im wiecej tym wiecej roboty.
|
|
zależy mi żeby cena nie była zbyt wysoka. a pasemek nie wiem ile będzie trzeba na moją głowę .Mam 200 ale pewnie dużo zostanie.Znacie kogoś kto robi w domu za nie wielką cene?
|
|
W domu raczej nikt Ci tego nie zrobi, o ile chcesz profesjonalnie. Poza tym, fryzjerzy pracują zwykle na swoim materiale. Może się okazać, że włosy które masz będą WG NICH nieodpowiednie. Na głupich farbach jak zarabiają, że o innych materiałach nie wspomnę. _____________________ Ale to tylko moje zdanie :)
|
|
http://mandrzejczuk-tipsy.bloog.pl POLECAM !
|
|
ale nikt ci nie przedluzy wloskow za 50zl dziewczyno sama na pewno wiesz ile w salonach biora skoro upierasz sie przy prywatnej osobie. No sory ale 200 pasemek to jest w h*j roboty chcesz miec zrobione te wlosy dobrze czy tanio? bo nikt kto szanuje swoja prace nie wezmie co laska. Takie rzeczy kosztuja niestety
|
|
Koniowi ogon odetnij i se przyczek, hehe. 'You got a problem, I got a problem solver, and its name is revolver'.
|
|
wsystko moszna prsedluzac ogony i wlosy na prusa8
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |