Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hit w radiach... |
Wiecie co mnie denerwuje? To, że w radiach łomżyńskich nie mają z czego robić hitu tylko z Papieża... Co parę minut puszczają "Abba Pater"... Brak słów... Co to jaja jakieś? To nie jest Hit tylko święte słowa nie do puszczania tak o.. jak Iglesiasa ;/ ... Wszędzie tylko kasa się liczy.... Zero szacunku...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hit w radiach... |
To jest troche nie na miejscu, żeby puszczać Ojcze Nasz między tandetnymi przebojami o niczym.. zgadzam się z Tobą. Jeżeli ludzie w radiu mają choć trochę szacunku do tej Świętej Osoby to przestaną robić z tego taniego przeboju... To jest tak samo jakby postawić Ojca Świętego pomiędzy panią B. Spears i Zenkiem z Akcentu... a fuj.;/;/
|
|
Mi to odpowiada,podoba mi sie to.Ta pieśń przypomina Ojca Świetego.Myśle, że niemiałby nic przeciwko żeby puszczać to w radiu...
|
|
Można puszczać ale nie na okrągło ://
|
|
Według mnie w naszych radiach powinni zrobić audycję poświęconą naszemu Ojcu Świętemu, podczas której byłyby wpuszczane wypowiedzi naszego Papieża.
|
|
Nie wiem o których łomżyńskich radiach mówicie bo ostatnio nie mam wogóle czasu na słuchaniejakiegokolwiek radia... nie ważne lokalne czy nie lokalne... Ale jak znam życie mowa jest o maksymalnie 2 rozgłośniach, podczas gdy 3 nikt nie bieże pod uwagę. Otóż w tej trzeciej jest taki cykl... codzienny - i to nie od soboty minionej ale od dawna ... nazywa się to "papież nadzieji" - naprawdę niesamowicie zrobiona audycja. Polecam. pozdrawiam M
|
|
Marcin... polecam RadioNadzieja! :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Papież to teraz temat numer 1 więdz sie niedziwcie.
|
|
Ptysiu przy pisaniu swoich wypowiedzi zacznij korzystac ze slownika Jezyka polskiego.Niestety widac u Ciebie ciagle braki.... Wracajac do tematu, zgadzam sie z Toba *eVe*, przesadzaja z tym wszystkim.Moim zdaniem leprza bylaby audycja poswiecona papiezowi, o konkretnej godzinie i ewentualnej powtorce nastepnego dnia.Nasi wybitni radiowcy mogliby zgormadzic odpowiedni material a pozniej go przedstawaic...chyba byloby to znacznie ciekawsze niz ciagle powtarzanie tego samego... Pozdro for All Lex
|
|
Lex... Twoja sugestia skierowana do Ptysia, chyba też powinna być adresowana do ciebie! Pozdrawiam! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
mi osobiście "Abba Pater" się podoba, ale zachowajmy odrobinę przyzwoitości. radio Łomża i bab puszcze to non stop. no coments...
|
|
Lex a ja cos takiego napisałęm ?
|
|
Ptysiu jak dostrzegłem na tym forum bez ciebie byłoby tu nudno. Jest jak jest każdy ma prawo czy to poprawnie czy nie wypowiedzieć się na dany temat. Podziwiam cię że dajesz radę być wszędzie. Tak trzymaj i rozsławiaj imię Bawełna, bo ona staję się być zapomniana. Łomżanin
|
|
Wracając do tematu: wiecie kiedy Niemen mial największą sprzedaż płyt?? Po śmierci. Jestem pewnien że są osoby które niezmiernie się cieszą, zacierają ręce i przeliczają w myślach pieniądze które zarobią na ponownym wydaniu plyty papież (mam na mysli wytwornie, które juz sie pewnie ''biją'' o prawa). Paranoja ale niestety taki juz nasz świat, nasza rzeczywistość i tacy już ludzie, ktorzy tylko umieją liczyc kase. PS:inny przykład - babcia z dziadkiem sprzedawali przed ołtarzem papieskim znicze. Malutkie ale cena oczywiscie 5 razy wyzsza niz zwykle. Czy to nie jest żerowanie na nieszczesciu ludzkim? Albo otwarta kwiaciarnia na ul.Wyszynskiego podczasz mszy żałobnej w piątek podczas gdy wszystko inne jest nieczynne? Tylko kasa, kasa, kasa etc. Pozdro wszystkim
|
|
Kefas...nie bede z Toba polemizowal bo nie sadze zeby to mialo jakikolwiek sens,ale zauwaz sam jak zakonczyles swoja wypowiedz.Nie uzywam polskich znakow bo mi sie nie chce wiec o czym Ty wogole piszesz!A Ptysiowi nauki nie zaszkodzi,nic do niego nie mam!!! Lex
|
|
To niewiem po kiego sie czepiasz ?
|
|
Dajcież już spokój temu chłopakowi!
|
|
Lex, Kefasowi zapewno chodzilo o wyraz "leprza" a nie o polskie znaki:] A Ptysiu ma taki styl pisania poprostu:] Juz tworzy sie ksiega "Złotych Myśli Ptysia", chociaz tytul napewno ulegnie zmianie. :] Wracajac do tematu, to sie dziwie ze mixu jeszcze nikt nie zrobil z radiowych DJow.
|
|
Ależ masz oko, Damiano, ja żem tego "leprza" nie wypatrzyła...:D
|
|
Czyli bledy literowe,zdarzaja sie ale chyba nie tylko mi..:) Byc moze Kefas nie robi bledow wiec jest perfekcjonista!! tworzy sie ksiega "Złotych Myśli Ptysia",hmmmm.....moze Kefas powinien zalozyc ksiege: "Złota Ksiega bledow forumowiczow"...:) Pozdrawiam wszystkich i z gory sorki za bledy..:)Nie jestem idealem..lol Lex
|
|
Niewiem czy bedzie ksiega o moim tytule..
|
|
Macie problemy ...
|
|
Przykra sprawa, ale niestety na wszysytkim ludzie chcą skorzystać, nawet na śmierci papieża. Słyszałaś pewnie o tym, że w Rzymie przed pogrzebem papieża sklepikarze podnieśli ceny żywności, wody...Okropność...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |