Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
elewacje |
witam.wykonam tanio docieplenie domu.pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: elewacje |
Systemem BSO ??
|
|
tak
|
|
Ile za metr proste sciany
|
|
ok 23zl
|
|
a w systemie ABS tez robisz?bylbym zainteresowany kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
w ABS (absolutny brak styropianu) to ja ci za 2 dyszki zrobię!!
|
|
Sa jakies budynki twojego wykonania do obejrzenia?
|
|
w łomzy nierobiłem
|
|
to i nie bedziesz robil... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
do kaligulika:to rób sobie sam pajacu ******.a czy bede robił czy nie to cie nieinteresuje nacpany palancie
|
|
suzi olej takiego srela bo se jaja robi a nawet nie wie o co chodzi
|
|
mow mi tak jeszcze....wiesz co mysle?jest szczyt sezonu budowlanego a ty w desperacji szukasz roboty przez forum.ludzie zajmujacy sie elewacjami maja problem z nadmiarem zlecen i terminami a ty na forum sie napinasz.no chyba ze masz kompa na rusztowaniu. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
co prawda , budownictwo i precyzja w wybieraniu materialu i fachowca jest rzecza najwazniejsza, a wiekszosc polskich firm zapewnia dobra obsluge, dlatego tez, nie moge sie skusic na lomzynska firme, nie mam zaufania, znajac siebie zdolna bym byla na ciagle obserwowanie rak pracownikow, potrafilabym chodzic za plecami i przygladac sie czy czegos nie kradna
|
|
suzi Czy remontujesz tez dachy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |