Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Laptop na raty - gdzie? |
Tak jak w temacie. Gdzie mogę kupić laptopa na raty? Jaki sklep polecacie? Jakie są odsetki? Gdzie jest najkorzystniej pod względem cena/jakość ? Ostatnie pytanie jest najbardziej istotne. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Laptop na raty - gdzie? |
A o jakich parametrach?
|
|
hmm no tak od 2 do 4 gb RAM (preferowane 4GB), dysk nie mniejszy niż 320 GB, dwurdzeniowy procesor i DOBRA karta graficzna (GF 9800GT lub coś z serii HD Radeona, broń Boże zintegrowana)
|
|
ekspert na broniewskiego
|
|
W Łomży jest kilkanaście sklepów komputerowych i w każdym można kupić na raty: 1. Unitechnik Stary Rynek 2. Unifactor ul. Szkolna 3. Speed ul. Dworna 4. Simtech ul Dworna 5. IST ul. Mazowiecka 6. Fina ul. Mazowiecka 7. Xeromax ul. Mazowiecka 8. Excomp, ul. Nowogrodzka 9. Optimi ul. Wyszyńskiego 10. ekspert, ul. broniewskiego No i RTV AGD, ale tam nie polecam
|
|
Sferis, stokrotka.
|
|
Ja mam taki na sprzedanie zalany padła karta graficzna ale to jest do zrobienia całej nie trzeba wymieniac zakupiłem go w styczniu;/
|
|
vobis, tylko vobis od razu i serwis na miejscu, no chyba że się znasz na kompach, bo dla mnie ważne by było i blisko i cenowo ok onaion
|
|
wiem, że jest dużo sklepów i wiem, gdzie one są. chodzi mi jednak o to, że chcę wyjść hmm "na plusie" pod względem cena/jakość. nie mam czasu chodzić po wszystkich sklepach, dlatego pytam forumowiczów, gdzie można kupić w miarę tanio z w miarę niskim oprocentowaniem.
|
|
podbijam
|
|
podbijam poraz drugi.
|
|
O Vobisie zapomniałeś ;-) W ciągu kilku dni ściągną Ci model jaki chcesz, ceny nie tragiczne przynajmniej jak na Łomżę. Odradzam sieciówki typu Media Expert. _____________________ Ale to tylko moje zdanie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |