Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zgubiony telefon |
Wczoraj około godziny 18:30-19:30 mój 13-nastoletni syn zgubił telefon LG-KP500 nie jest pewny czy podczas zakupów na parkingu Kauflandu czy też Lidla. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt na e-mail: biesspieczny@gmail.com
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zgubiony telefon |
gdybym go znalazl to bym ci oddal, niestety nie znalazlem go. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
dostane jakas nagrode? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Zadzwoń na własny telefon to się dowiesz wszystkiego.
|
|
obawiam sie ze znalazca jest na tyle "uczciwy" ze woli nie odbierac czyjegos pywatnego telefonu kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Niestety telefon jest w tej chwili wyłączony i nie pozostaje mi nic innego niż zablokować imei
|
|
No to będzie po ptokach i po co zawracać ludziom głowę.
|
|
przepraszam, że offtopic, ale po jaką cholerę kupujesz trzynastoletniemu dzieciakowi taki telefon! chyba masz za dużo pieniędzy! ja w tym wieku się cieszyłem z plastikowego pistoletu, życie każdego zweryfikuje
|
|
A ten znów z tym telefonem , to przecież podpuch jest normalna aby pisać. Teraz ważniejsze się rzeczy dzieją na forum , powstaje poezja , ambitna zobacz sam post p.t Wiersz.
|
|
i jeszcze kolege ktory szuka dziewczyny ptaszek osrakal, i to jest wazne.takie rzeczy sie dzieja.telefon...zawsze ktos gubi, juz nudne sie to staje. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Po co blokowac ;p niech ktos ma telefon :D
|
|
Autor: gother (---.elomza.pl) Data: 27-08-10 17:51 przepraszam, że offtopic, ale po jaką cholerę kupujesz trzynastoletniemu dzieciakowi taki telefon! chyba masz za dużo pieniędzy! ja w tym wieku się cieszyłem z plastikowego pistoletu, życie każdego zweryfikuje! To moja sprawa jaki telefon ma a raczej miało moje dziecko. Swoje opinie proszę zachować dla siebie.
|
|
To jest forum więc każdy wyraża swoją opinie swoje emocje tak samo jak Ty że twój biedny synek zgubił telefon ,i bardzo dobrze się nauczy czegoś lub też nie i będzie w życiu tak samo postępował i żonę pewnie też gdzieś zgubił w markecie jakimś ale tego mu nie życzę ,a telefon już pewnie poszedł w handel . Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |