Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaki Firewall? |
- Mamo jak przyszedłem na świat? - No dobrze synku, kiedyś musieliśmy odbyć tę rozmowę: mama poznała tatę na chatroomie. - Później tata i mama spotkali się w cyberkafejce i w toalecie mama zechciała zrobić kilka downloadów z taty memory stick'a. - Jak tata był gotowy z uploadem zauważyliśmy, że nie zainstalowaliśmy żadnego firewalla. - Niestety było już za późno, żeby nacisnąć "cancel" albo "escape", a i meldunek "Chcesz na pewno ściągnąć plik?" już na początku skasowaliśmy w opcjach w "ustawienia". - Mamy antywirus już od dłuższego czasu nie był uaktualniany i nie poradził sobie z taty robakiem. - Więc nacisnęliśmy klawisz "Enter" i mama otrzymała komunikat "Przypuszczalny czas kopiowania 9 miesięcy"....... No właśnie, jaki Firewall polecacie, aby nie dopuścić do takiej sytuacji? :D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaki Firewall? |
Żadne zabezpieczenia software'owe nie dają gwarancji bezpieczeństwa. Jak zwykle pozostaje brak jakiegokolwiek połączenia! :) --- PGG
|
|
Ja polecam szklankę wody zamiast...:D
|
|
Ryskago, chodziło pewnie o szklankę zimnej wody? :> Ale przed czy po? :D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
|
nie wiem jak Wy ale ja czekam na komentarz Ptysia - być może w tej chwili nieboraczek odpowiada w szkole przy tablicy .....
|
|
Markacyku, Powtarzam: ZAMIAST!!!! :D
|
|
ktos gdzies kiedys powiedzial: "Kluczowym elementem jest woda... 3-4 krople na szklanke wódki" ;) R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
BARZDZO CIEKAWE...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |