Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nieznani Łomżanie? |
O Tym nie wiedziałem: ![]() "Senior zespołu Comedie Francaise Simon Eine (gra ojca Don Juana) przy okazji polskiego tournee odwiedził wraz z kolegami Łomżę, miasto, w którym się urodził. Wyjechał stąd wraz z rodzicami w latach 20." źródło: gazeta.pl _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nieznani Łomżanie? |
ja tez nie! Interesujące.....
|
|
Bardzo interesujace... Oby wiecej ludzi rodziło sie w Łomży i oby byli sławni. PS. tak jak ja :P
|
|
ptysiu ty naprawde jesteś sławny .
|
|
Dlaczego nie wiedzieliście? Przecież jak byli w Łomży z Sewerynem w tamtym roku to we wszystkich gazetach o tym było. W radiach zresztą też. A może i w TV? _________________________________- ... & vice versa!
|
|
Kefas, a swoja drogą to co ty tam robisz w tej Choroszczy? Twoje ostanie posty nie wskazywały potrzeby twojego tam pobytu i naprawde nie wiedziałem że tam mają dostęp do internetu. To na pewno też i karmią salami jak w szpitalu w Wąchocku. Pozdrawiamy i zyczymy szybkiego powrotu - hej.
|
|
A czy to nie przeszkadza, że wspomniany wyżej aktor jest Żydem? Mnie nie, ale dla naszych niektórych czujnych obywateli takie pochodzenie, to obraza Łomży.
|
|
Pyt: "A czy to nie przeszkadza, że wspomniany wyżej aktor jest Żydem?" Odp: Na poczatku może trochę przeszkadza, ale podobno do obrzezania łatwo sie przyzwyczaić i łatwiej zachować higienę. ________________________________________- ... & vice versa!
|
|
Co to znaczy jest Żydem? Jest wyznania Żydowskigo, czy obywatelem państwa Izrael? ...a wsumie - co za różnica, jesli jest dobrym aktorem i uczciwym człowiekiem?! Pozdrawiam! ps. Zibi.... jutro rano będę już w naszej Łomży... a dla niewiedzących, Choroszcz oprócz szpitala ZA murem :) (gdzie oprócz psychiatrii, jest także odwyk i neurologia), ma też normalne miasto PRZED murem gdzie są domki jednorodzinne, bloki, kosciół, cerkiew, remiza strażacka itp... :) ...cóż, a teściów czasem trzeba odwiedzać... :D --- PGG
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |