Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wielki powrót .... |
Witam wszystkich miłośników dobrego jedzenia a mianowicie konsumcji w moim Lokalu "3 Wymiar" który się mieści na Małachowskiego 2 co jest wiadome dla stałych Klientów.Chciałbym byście wyrazili swoją Opinię na temat Klimatu jaki panuje w Lokalu jak i tez konsumpcji wrobów jakie wam serwuję ....... Skąd ten Temat ?, otóż wpadłem na pomysł by na czas określony wprowadzić od przyszłego tygodnia PROMOCJĘ przy zamówieniu jakiegokolwiek produktu z dowozem powyżej 20 zł WYKAŁACZKA GRATIS !!!! 3 WYMIAR - WIELKI POWRÓT Z PODWOJONĄ SIŁOM I GODNOŚCIOM OSOBISTOM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wielki powrót .... |
To jest żart ?
|
|
Hahaha :D
|
|
Coś ostatnio inaczej mięso smakuje coś zmieniałeś? Zastanawiałeś się nad wprowadzeniem wołowiny? ps Ta Twoja nowa ,,asystentka" niech zejdzie trochę na ziemie;]
|
|
better:milosnicy dobrego jedzenia i osoby zywiace sie u ciebie to dwie rozne kategorie.ogarnij sie.
|
|
zmieniłem dostawcę mięsa smakuje gorzej czy smakuje lepiej ?? tak zastanawiam się cały czas na bieżąco myślę o wprowadzeniu wołowinki intensywnie 3 WYMIAR - WIELKI POWRÓT Z PODWOJONĄ SIŁOM I GODNOŚCIOM OSOBISTOM
|
|
Myślę, że to prowokacja;)
|
|
gorzej na pewno nie, po prostu inny smak, po zapachu od razu poczułem i tak mi przyszło jeszcze na myśl, może co jakiś czas inny rodzaj surówki do zestawu? taka sugestia z mojej strony chociaż może być taka jaka jest teraz.
|
|
ktoś się podszywa pod bettera, bo ma nick bettter przez 3 t ;P
|
|
tam pracuja same kurewki,ktore nie nosza majtek, obraza boska!
|
|
szczebiotka: mocne wbicie się w temat :P
|
|
<szczebiotka> a ty zagladalas dziewczynkom pod spodniczki ze wiesz hehe?? za chlopcow sie wes he
|
|
sama prawde mowie jak boga kocham
|
|
szczebiota! sugerujesz ,że tam jest lokal z obsługą seksualną?
|
|
tego nie wiem moze tylko personel afiszuje taka tendencje, a wlasciciel nic o tym nie wie? -ale to niesmaczne, a jak to sie rozniesie po okolicy ,babki beda krzyczec...-gwaltu rety!!!
|
|
szczebiotka takie czasy, kiedyś trzeba było odgiąć majtki żeby zobaczyć tyłek teraz trzeba rozchylić tyłek żeby zobaczyć majtki!
|
|
jestes grubianski! i wulgarny!
|
|
trudno ale taka jest prawda
|
|
jak nie nosza majtek to trzeba isc zobaczyc.hehe
|
|
brzydki widok, nie radze
|
|
|
prosze nie dodawac takich niestosownych i zgorszajacych zdjec panna ze zdjecia i jest prawdopodobnie lekkich obyczajowI albo narabala sie. takie toto mlode i glupie, bo nie podejrzewam , ze ludzie w starszym wieku tak robia
|
|
heeeeeeeee buhaaaaaa usunac to tu duzo dzieci siedzi
|
|
hahahahahah dobre ale komuś się nudzi ;) dziękuje za reklamę ahahha żeby było śmiesznie ludzię dzwonią i pytają o dowozy :) .... dzięki za wszystko ;)
|
|
nigdy nie rozmawiacie na temat...
|
|
szczebiotka nie oczerniaj kogoś... za pracownicami się nie oglądam lecz chciał nie chciał widziałem majtki więc.... jak ty nie nosisz to nie gadaj na kogoś... dodam że w tym lokalu jest kultura w dodatku starszę osoby z dziećmi małymi przychodzą Shot_vc z wołowiną to nie takie proste nowy nóż do krojenia nowy ruszt nowy okap i większy wyciąg trzeba zainwestować... i nie wiadomo czy to wypali... ale myślę nad wprowadzeniem zapiekanek orlenowskich :) z ową surówką to już też myślałem ;) a "nowa" heh... każdy wie (kto bywa) jak jest ale no nie mam serca aby zrobić to co wszyscy mówią ;P ja tam mam wiarę że da radę w końcu (ma chęci i to się liczy) better: wcześniejszy mój nick ktoś zakosił heh a teraz albo piszę to ktoś z konkurencji która się zamkneła albo z obecnej konkurencji bądź dziecko neo ;] jakby nie było masz piwko u mnie :) poprawiłeś/aś mi humor w dodatku dziękuje za reklamę :) i zapraszam codziennie otwarte od 11.00- 24.00 nalewak łomża 3.50zł :) kebab standardowo 10zł :)
|
|
Założyciel tematu to nie jest ten "better" tylko przeczytajcie dokładnie jego nick "bettter" więc jest to na 100% prowokacja. Dziękuję dobranoc.
|
|
3wymiar dawaj baner gdzieś na Piłsudskiego - tego brakuje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |