Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wyjazd na mazury |
witam wie ktoś może gdzie jest jakies dobre miejsce na mazurach żeby zrobić grilla, popływać, popluskać. Chodzi mi by było gdzieś niedaleko np. okolice Rucianej Nidy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wyjazd na mazury |
Nowe Guty
|
|
ogarnij sie z tymi nowymi gutami, najlepsze miejsce na mazurach to Jezioro Rajgrodzkie masz tam od razu domki i nocleg niedrogo
|
|
Polecam Wiartel, przyjemna wioska z kilkoma barami gdzie można wypić zimne piwko pod parasolem, zjeść rybkę w smażalni, do tego wypożyczalnia sprzętu pływającego, samo jeziorko jest dużo lepsze aniżeli Śniardwy w którym trzeba iść z 200 m żeby się zanurzyć, na Wiartlu 10 m od brzegu i już Cię nie widać ;) do tego 2 kameralne pomosty.
|
|
Kwik albo Kociołek szlachecki. od Pisza niedaleko na trasie na Giżycko
|
|
kolo rucianego jest naprawde rewelacyjne miejsce, a miesci sie ono za miejscowoscia KARWICA polanka namiotowa na gorce a nizej jest jeziorko naprawde rewelacyjne miejsce i super widok zwlaszcza przy zachodzie slonca mniam:)), sa rybki jest miejsce na grilla piwko tez mozna strzelic woda plytka dla dzieciakow i dalej dla starych bykow, przejedz sie zobacz napewno nie pozalujesz
|
|
W rucianem Nida jest bardzo ciekawa plaża gorąco polecam nazywa się "Pod Dębem" Plaża ok, wypożyczlnia sprzętu wodnego , dokładnie znajduję się ni Nidzie polecam
|
|
Okartowo nad Śniardwami
|
|
polecam kociołek szlachecki
|
|
Nowe Guty!!
|
|
Zdory, w Nowych Gutach byłam raz i okradli...
|
|
ja polecam Kwik
|
|
Wiartel jak kolega polecał,jest tam super,a dla porównania,rowerek wodny w Wiartlu-8zł,w Nowych Gutach płaciłem 25..i jeziorko idealne do popływania pod względem głębokości,sporo miejsca na grilla-ognisko,można pograć w siatę,przyjemni ludzie ogólnie polecam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |