czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto pracuje w dniu pogrzebu Ojca Świętego

Czy są w Łomzy pracodawcy którzy nakazali "swoim" pracownikownikom pracę w dniu pogrzebu Ojca Świętego?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto pracuje w dniu pogrzebu Ojca Świętego

Sluzba zdrowia, policja, straz pozarna, pracownicy kolei, pks itp...

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

No z tą koleją w Łomży to nie byłbym taki pewny...

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

raver napisał(a):

> Sluzba zdrowia, policja, straz pozarna, pracownicy kolei, pks
> itp...
>

Takie służby zawsze pracują.. policja, pogotownie straż to śą pod tym względem "wyąjtkowe" organy które zawsze pracują, jest zmniejszona liczba ludzi w takie dni, ale zawsze jakieś niezbędne komórki wtyhc instytucjach funkcjonują.

W policji, straży czy pogotowiu nawet w takie dni nie jest zmniejszona liczba pracowników (oprócz prac. biurowych, oni mają wolne) którzy muszą być na każde wezwanie. Jest to z góry ustalone grafikiem służb sporządzanym na miesiąc (w straży) z góry. Ponadto są wyznaczeni pracownicy, którzy non stop pełnią tzw. dyżury domowe. Straż pożarna może "ściągnąć" cały stan osobowy w ciągu niespełna godziny.
Pozdrawiam

slm

Policja na pewno bedzie czuwac nad bezpieczenstwem podczas mszy zalobnej i marszu. Zawsze jst z nami docenmy ich prace. Podobnie straz i pogotowie. Te sluzby pacuja abysmy czuli sie bezpiecznie i mogli w spokoju uczestniczyc w tych historycznych jakby nie bylo wydarzeniach dla naszego miasta.
Jeszcze raz - docenmy to.

Zapomnialem dodac ze jeszcze Radio Nadzieja pracuje. To dzieki tym ludziom mamy ksiazeczki, rozglos informacyjny naszych inicatyw i jutro tez beda nas informowac o tym co sie dzieje w Łomzy.

No coz, zasmucic WAs wszystkich chyba musze, jak sie okazuje to nasz "SEZAM" pracuje...no i co "wazne" (wstretne, nie ludzkie) od godz. 14 ma byc sprzedawany alkohol. Co sadzicie o wlascicielu tegoz "sklepiku"?????
Piszcie, Kochani!!!!! Pozdrawiam

Właścicciel CTO obuwia zastosował taktyczne zagranie dla pracowników urlopy dla każdego pracownika pod warunkiem że napisze podanie każdy pracownik.
Wyszedł z założenia aby coś zyskać trzeba coś stracić, w tym przypadku on stracił na własnej twarzy jako człowiek.

Łomżanin

Kierowcy PKS pracuja...

Wiele osób jutrzejszy dzień będzie musiało odpracować w sobotę :(

No i mogą też być w pracy osoby pełniące dyżur na portierni, np. w muzeum. pa - A.

Allinka

A ja słyszałam, że nauczyciele też pracują, bo dostali odgórny nakaz, żeby iść ze swoimi uczniami na mszę o 18 i mają ich pilnować, żeby się dobrze zachowywały na tej uroczystości. Nie jestem jednak tego pewna.

A Statoil zamkniety bedzie? :)

MPK, PKS, POLICJA, STRAŻ, POGOTOWIE, CPN.

ja pracuje/pracowałem

wtedy kiedy umarłi wtedy kiedy go chowano, pracowalem w swieta z niedzieli na lany poniedzielek, w boze ciało i w majowkę tez bede pracował. pracowalem 11 listopada
..i wcale nie pracuje w słuzbach publicznych jak wyzej.

Ja też pracowałe. stukałem w klawiature :P

Zwróćcie uwagę na sklep spożywczo-przemysłowy "ZODIAK - BIS" przy Al. Piłsudskiego. Oni pracują chyba zawsze. Nie ma znaczenia, czy są święta, czy pogrzeb jednego z najwybitniejszych Polaków...

Pozdrawiam

Banki były pozamykane, ale jednego nie rozumiem: na co komu portiernia czynna w muzeum, jak muzea przecie na pewno też były pozamykane??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
różne
Jagody, Grzyby Kupuję. Łomża, ul. Łąkowa 13.
tel.
różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 700 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org