niedziela, 13 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wynajem auta na wesele-ceny

Witam jakie sa w Łomży ceny za wynajem auta na wesele dla pary mlodej?Interesuja mnie szczegolnie ceny wynajmu nowych limuzyn na pare godzin.
Jakie stawki obowiazuja w łomzy czy jest to naliczne od liczby kilometrow czy od czasu pracy kierowcy tej limuzyny?moze ktos wynajmowal i podzieli sie informacjami.
pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wynajem auta na wesele-ceny

od 200 do 300 zł za godzinę. przeważnie jest możliwość negocjacji ceny

nie wiem czy w lomzy to to jest dostepne, popytam sie i Ci powiem

a czym chcesz jechać do ślubu? może byśmy się dogadali?

bentley, cadillac flitwood, limuzyna,

a moze PKSem

HEJKA JA POLECAM CADILLAC FLEETWOOD,Z ROKU 1960 ,ZAINWESTOWAŁAM W TEN ZABYTEK BO MIAŁAM NADZIEJE ZE LUDZIE W ŁOMZY I Z OKOLICACH BARDZIEJ GO DOCENIĄ, MALO KTO WIE ZE TAKIM CADILLACEM JEŻDZIL ELVIS P.I M. MONROE DLA MNIE JEST ON PRZEPIĘKNY WYGODNY I PŁYNIE PO DRODZE NO ALE DECYZJE ZOSTAWIAM TOBIE BO KAŻDY MA INNE MARZENIA CO DO SWOJEGO ŚLUBU .JAK CHCESZ ZOBACZYĆ KLIMATY TEGO SAMOCHODU ZAPRASZAM NA SIKORSKIEGO 228 .CO DO CENNY TO USTALAMY JO NA MIEJSCU ,MOŻLIWA JEST NEGOCJACJA PS MAMY TEZ SWOJE DEKORACJE DO WYBORU ,POZDRAWIAM I ZAPRASZAM WSZYTSKICH ZAINTERESOWANYCH HISTORIĄ TEGO SAMOCHODU .AGA

Wystarczy wpisac na google samochod do slubu lomza :) Szczegolnie polecam Austin Princess, samochod bardzo elegancki i gustowny, dodatkowo bardzo mili Państwu, którzy wynajmują. Pan kierowca ugodowy i zabawny. Cena o ile pamietam to ok. 1000-1200zl dokladnie juz nie pamietam.

polecam Austina :)
www.princessa.com.pl
Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org