Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TELEBIM W ŁOMŻY |
Może ktoś wie czy będzie w Łomży telebim dzięki któremu zobaczyć będzie można pogrzeb Papież?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TELEBIM W ŁOMŻY |
Ponoć nie ma "sponsora".
|
|
Sponsorzy pewnie się rozmo(y)dlili.
|
|
W Bialym stoku i w Suwałkach bedzie napewno (podlasie) a w Łomży nie :(
|
|
Może nie tyle telebim ale wielki ekran, na który będzie zrzucany obraz będzie na 100% w Katedrze - wiem to z pewnego źródła :)
|
|
Z całym szacunkem ale telewizora nie macie ??
|
|
A ty chcesz cos takiego sam w pojedenke ogladac?Bo ja raczej nie.
|
|
Izka masz racje. Zgadzam się z Tobą myśle że wiele osób nie chce oglądać w pojedenke. PoZdRo DlA kUmAtYcH ... :-)
|
|
A co niechcecie w pojedynke ogladac tylko w tlumie by pokazac innym ze jestesci wielkimi katolikami i placzecie z tego powodu a najlepiej jakby jeszcze z tv lomza nagral to wszystko i pokazywal przez tydzien 24h jak to wy placzecie ludzie nie robcie z siebie ofiar kazdemu jest przykro z tego co sie stalo al wg mnie kazdy powinien w tym momencie usiasc w zacisznym miejscu i przemyslec cala sprawe jak powinnismy zyc
|
|
Wydaje mi się że takie wydarzenie powinno się oglądać w samotności ewentualnie z rodziną a nie zrobić spęd jak do jakiegoś cyrku,to nie mecz gdzie wszyscy beda krzyczeć lub w inny sposób zagrzewać do walki...
|
|
Ja tu chyba czego nie rozumiem.Siedliscie na mnie jakbym byla juz czemus winna.Wyrazilam tylko swoje zdanie na ten temat,a wy sie mnie czepiacie nie wiadomo czego.
|
|
Wszystko zależy od osobistych potrzeb. Niektórzy ludzie potrzebują przeżywać ważne chwile w grupie, inni w samotności. Pozdrawiam! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Agentt 22 - nie bądź złośliwy, miłości bliźniego nie nauczysz się siedząc samotnie, odcinając się od wszyskich ludzi. A modlitwa w grupie ma inną wymowę i siłę niż indywidualna. Chyba wogóle nie słuchałeś nauk Ojca Świętego?
|
|
Emilia.... a widziałaś jak Papież często modlił się w samotności. Widziałaś relacje jak po spotkaniach z ludźmi (które tak bardzo lubił) wybierał się w puste miejsca w górach gdzie choć kilkanaście minut chciał być sam...? Wszystko zależy od chwili! W czasie pogrzebu Agent będzie sam, lub z najbliższymi.... wieczorem spotka się z całą naszą społecznością! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
zamiast zbiorowej zadumy , pokory zaczynamy tu mieć zbiorową histerie, nazis
|
|
Najlepiej zamilknijcie w pokornej zadumie i medytacji. Wytrzymcie kilka dni a wnioski przyjdą same, może na dłużej. franciszek
|
|
Popieram!!!!! Warto w pojedynke w samotnosci, przemyslec co dalej?! Zastanowic sie nad slowami Ojca Swietego, nad Jego naukami i bysmy nie zapomnieli o tym co przekazal nam wszystkim. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |