niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TELEBIM W ŁOMŻY

Może ktoś wie czy będzie w Łomży telebim dzięki któremu zobaczyć będzie można pogrzeb Papież?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TELEBIM W ŁOMŻY

Ponoć nie ma "sponsora".

Sponsorzy pewnie się rozmo(y)dlili.

W Bialym stoku i w Suwałkach bedzie napewno (podlasie) a w Łomży nie :(

Może nie tyle telebim ale wielki ekran, na który będzie zrzucany obraz będzie na 100% w Katedrze - wiem to z pewnego źródła :)

Z całym szacunkem ale telewizora nie macie ??

A ty chcesz cos takiego sam w pojedenke ogladac?Bo ja raczej nie.

Izka masz racje. Zgadzam się z Tobą myśle że wiele osób nie chce oglądać w pojedenke.

PoZdRo DlA kUmAtYcH ... :-)

A co niechcecie w pojedynke ogladac tylko w tlumie by pokazac innym ze jestesci wielkimi katolikami i placzecie z tego powodu a najlepiej jakby jeszcze z tv lomza nagral to wszystko i pokazywal przez tydzien 24h jak to wy placzecie ludzie nie robcie z siebie ofiar kazdemu jest przykro z tego co sie stalo al wg mnie kazdy powinien w tym momencie usiasc w zacisznym miejscu i przemyslec cala sprawe jak powinnismy zyc

Wydaje mi się że takie wydarzenie powinno się oglądać w samotności ewentualnie z rodziną a nie zrobić spęd jak do jakiegoś cyrku,to nie mecz gdzie wszyscy beda krzyczeć lub w inny sposób zagrzewać do walki...

Ja tu chyba czego nie rozumiem.Siedliscie na mnie jakbym byla juz czemus winna.Wyrazilam tylko swoje zdanie na ten temat,a wy sie mnie czepiacie nie wiadomo czego.

Wszystko zależy od osobistych potrzeb.

Niektórzy ludzie potrzebują przeżywać ważne chwile w grupie, inni w samotności.

Pozdrawiam!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Agentt 22 - nie bądź złośliwy, miłości bliźniego nie nauczysz się siedząc samotnie, odcinając się od wszyskich ludzi. A modlitwa w grupie ma inną wymowę i siłę niż indywidualna. Chyba wogóle nie słuchałeś nauk Ojca Świętego?

Emilia.... a widziałaś jak Papież często modlił się w samotności. Widziałaś relacje jak po spotkaniach z ludźmi (które tak bardzo lubił) wybierał się w puste miejsca w górach gdzie choć kilkanaście minut chciał być sam...?

Wszystko zależy od chwili!

W czasie pogrzebu Agent będzie sam, lub z najbliższymi.... wieczorem spotka się z całą naszą społecznością!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

zamiast zbiorowej zadumy , pokory zaczynamy tu mieć zbiorową histerie,

nazis

Najlepiej zamilknijcie w pokornej zadumie i medytacji. Wytrzymcie kilka dni a wnioski przyjdą same, może na dłużej.

franciszek

Popieram!!!!! Warto w pojedynke w samotnosci, przemyslec co dalej?! Zastanowic sie nad slowami Ojca Swietego, nad Jego naukami i bysmy nie zapomnieli o tym co przekazal nam wszystkim.
Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org