Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaświaty za kulisami |
Fundacja Feniksa powstała po to, aby pośredniczyć w kontaktach istot z wielu różnych wymiarów i aby dzięki tym kontaktom ludzkość zrozumiała wreszcie, że stanowi jedność nie tylko w obrębie fizycznej Ziemi, ale że również jest częścią światów duchowych oraz innych galaktyk należących do naszego wszechświata. W momencie, gdy uświadomimy sobie i przyjmiemy tę prawdę, wejdziemy w obszar zastrzeżony wyłącznie dla wysoko rozwiniętych cywilizacji. Czy pozwolisz nam zrobić ten krok? To zależy również od Ciebie, Czytelniku… Część dochodu z tej książki zostanie przeznaczona na budowę ośrodka terapeutyczno-edukacyjnego dla dzieci INDYGO z myślą tworzenia optymalnych warunków rozwoju dla przyszłych pokoleń zdolnych poszukiwaczy najważniejszych duchowych prawd… Cena ksiazki 24,00zł przeceniona na 15,00zł ! " # $ % & ! ! ' % %# ( # !$ %" )( ) % & ) ' (! (* )$ & )+ & $ Tu jest link ze spisem tresci http://www.kos.alpha.pl/pdf/Spis_tresci_Zaswiaty.pdf Dziekuje postaram sie ja opisac, ale nie wiem czy mi sie uda , nie potrafie tego ujac w slowach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaświaty za kulisami |
dzienkuje dobranoc ;****
|
|
-.- coz, ja tez zycze dobrej nocy
|
|
a buzi ?haha
|
|
++ --- . , % ) % & $ (* /0125627/89:;0/;27<=># & & &( ) * # & & % # ) $ W (( % ) % , ! !) , ! & ! &% & ) & & & . ( ( $W & $) $ WWWWW ! ,?:=<25BWF925GHEW25 ! ) 2W to jest skopiowany spis tresci moglabym jeszcze tak kopiowac:) dlugo.....
|
|
buziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
|
|
nie lubie kombinatorow
|
|
bo sama jesteś kombinatorka.
|
|
No szczebiotka ale żeś naszczebiotała farmazonów , chciało ci się.
|
|
co ty , to wszystko...mimo chodem:)
|
|
piekne przezycia wypelnione nadzieja i bezkresem podroz w zaswiaty , tylko dla wtajemniczonych
|
|
Pieprznieta h0jowe forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |