Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dla każdego pana |
wrzucajcie swoje najlepsze pomysły jak zdobyć dziewczynę, przydadzą się mi i napewno innym. Z góry dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dla każdego pana |
Lovelas, tyle jest kobiet i chyba nie ma uniwersalnego sposobu, który zadziała na każdą z nich :) Myślę, że najlepiej byłoby poznać kogoś kto ma takie same/podobne zainteresowania jak Ty. Jak to zrobić? To już zależy od samych zainteresowań :P Pamiętaj, że ludzie bez pasji, jakiegoś hobby ( i nie mówię tutaj o zakupach :P) są po prostu...nudni. Udanych łowów :)
|
|
"Mała bardzo Cie bolało jak spadłas z nieba ?" :D "Hej Piekna nie bolą Cie nogi ? Bo ciągle mi chodzisz po głowie" :)
|
|
.... tak samo przykre jak "ale mamy dziś ładną pogodę, nieprawdaż ? "
|
|
Jak chcesz zdobyć dziewczynę najlepiej zrób to sam nie pytając o rady. Taki sposób będzie najlepszy ,bo będzie Twój. Jak dziewczyna ma równo pod sufitem na pewno to doceni. Chyba ona tez umie czytać i być może czyta to forum :)
|
|
atam.najlepsza baba własna graba!hahaa..
|
|
mireczek stare i nie modne a do kiedy można ?????? hihi
|
|
Być sobą i wystarczy.
|
|
hehehe panowie ja kiedyś usłyszałam dwa, fajne dla ucha ,,bajery,, które może nie zamroczyły, ale uśmiech się pojawił, baaa nawet śmiech: 1. Złap na język płatek śniegu, pokaż jak smakuje. 2. Język to mięsień czy kość? ( Pyta On) - Odp. mięsień( mówi Ona jak wie:D) To chodź się posiłujemy ( odpowiada On) A tak ogólnie to chyba własny uśmiech, zero popisywania się czymkolwiek i lekkość bytu ;) ps. Wybaczcie, że się udzielam:P
|
|
lipa gadac jakies regułki ale co tam łap to co slyszalem :P : "masz mape ? bo zgubilem sie w twoich oczach " "od kiedy to anioly chodza po ziemi ?" "ej sliczna wołaj o pomoc bo oszalalem na twoim punkcie" "moge byc błaznem skoro tak pieknie sie usmiechasz" "na twoj widok mam takie ciary ze kurczy mi sie skóra maleńka ! do takiego stopnia ze jak zamykam oczy to mi sie **** otwiera ! hehehhe ..........
|
|
takie tanie bajery to chyba tylko działają na jakieś łatwe laski no chyba ze macie po 15-16 lat bo ja sie uśmiałam:D
|
|
ta, dokladnie karola
|
|
heheheheeh ładnie forever young :D
|