Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sukienka dluga |
gdzie kupie dluga sukienke do swiadkowania okolice lomzy jesli ktos wie gdzie jest duzy wybor to niech pisze, bez zbednych komentarzy dziekuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sukienka dluga |
Popatrz na skrzyzowaniu legionów i polowej na przeciw różowego banku (okrąglaka) tam masz na piętrze płaszcze, sukienki, garnitury - wielkie szyldy. Kojarzysz? Jeżeli nie to tuż obok jest drogeria natura, świat dziecka - to w tym ciągu;)
|
|
w Łomży to może jedynie tam gdzie pisze ten wyżej a ja proponuję Ostrołekę sama tam zawsze kupuje sukinki dla siebie :) pozdrawiam
|
|
Na al legionów jest drogo a wybor mały, wiekszosc to tandeta z rynku ale w wiekszej cenie. Chociaz mozna tez znalezc cos ladnego:) Trzeba szukac.
|
|
Najlepiej sobie kupić materiał i uszyć wtenczas ma się wymarzoną ,a świadkowa musi też wyglądać wyjątkowo.
|
|
a gdzie dokladniej w ostrolece sa takie sklepy
|
|
najlepszy i najtanszy wobor to uszycie na miare u krawcowe, jak chcesz to moge ci podac numer do kobiety, ktora szyla mi na studniowke sukienke- syrenke za robocizne wziela 100zl, a material 120zl wyszedl nikt takiej kiecki nie mial
|
|
bardzo prosze daj mi namiar tej krawcowej
|
|
LUMPEKSIE - TAM SA I DŁUGIE I KRÓTKIE
|
|
dlaczego chcesz dluga sukienke?nog sie nie chce golic? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |