wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lekarz Kręgarz

Witam wszystkich czy jest w lomzy kregarz ? lub osoba ktora dobrze zna sie na kregoslupach ? jak tak to prosze o namiary z gory dziekuje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lekarz Kręgarz

Kręglarz to jest na pewno :):):)

Ja radzę nie zawracać sobie głowy łomżą. Moja siostra miała coś z karkiem lekarz w Łomży dał jej zwolnienie z w-fu. Ojciec od dzieciństwa miał problemy z kręgosłupem (co jak się później okazało wywoływało bóle głowy). Razem z siostrą pojechali do pana Niesłuchowskiego do Warszawy. Powiedział on, że gdyby siostra przestała ćwiczyć to by tylko pogorszyło stan, wziął ją na stół i wyszła od niego bez żadnego bólu. Ojcu odblokował jakieś kręgi szyjne i ból głowy przeszedł. Jako, że w kręgosłupie miał pęknięty dysk i nie dało się tego tak "łatwo" naprawić dostał skierowanie na operacje i nie żałuje. Od czasu operacji (w szpitalu spędził ok. 3 dni) która miała miejsce ok. 3 lata temu nie ma problemów z kręgosłupem

bardzo dziekuje a czy mozesz podac numer do tego pana Niesluchowskiego ?

http://www.vigor1.home.pl/kontakt.htm tu masz. Na tej stronie jest też cennik. Wizyta co prawda dosyć droga (90 zł) ale moim zdaniem (a raczej zdaniem rodziny, bo ja osobiście tam nie byłem) warto. Lekarz ogólnie jest dosyć sławny, widziałem go kilka razy w jakichś programach w TV i wiem, że leczą się u niego też aktorzy.

JAk na Warszawe to nie jest drogo. Zwykły ginegokog w Łomży za 5 minut pogadanki bierze 100.

Podanego linku nie mogę otworzyć, czy napewno prawidłowo podano?

U mnie wchodzi. Gdyby jednak komuś nie działało podaje numery:
1. ul. Białobrzeska 57
nr tel.: (0-22)659-88-32

2. ul. Łukowa 2
nr tel.: (0-22)853-31 41

Bardzo dziekuje mi tez dziala ta stronka wlasnie o takiego specjaliste mi chodzilo :) jestem wdzieczny

Cieszę się, że mogłem pomóc.

Niestety, podanego linku nie mogę otworzyć. Wiem że, dr Niesłuchowski to ortopeda wykonujący terapię manualną, czasem nawet polecany jako kręgarz. Mam pytanko. Czy ktoś z Was korzystał z usług polecanej osoby, jeżeli tak to jaki jest rezultat. A może ktoś poleci mi inną osobę, sprawdzonego kręglarza?

Witam,
polecam terapię maualna metodą Maitlanda. Łączy ona techniki terapeutyczne działające na stawy, mięsnie i nerwy. Jestem z Łomzy i zajmuję się tym rodzajem terapii. Polecam, przynosi na prawde dobre efekty. Pryzmat jeśli bedziesz potrzebował pomocy: mój mail jolantka1@op.pl

Barbara - trafiłaś w końcu do jakiegoś kręgarza?

Jest taki gość w Łomży. Chyba firma nazywa się Iris.

w labiryncie sporo osób gra w kręgle;może jest wśród nich lekarz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org