środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomysły na wyjazdy wakacyjne!!

Witam , chce wyjechac gdzies na wakacje ze znajomymi ale mam problem bo nie wiemy gdzie . macie może jakieś pomysły na wyjazdy w Polsce oczywiście zeby nie było za drogo ,jakieś ciekawe miejsca gdzie można byłoby się wyszalec i nieźle zabawic?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomysły na wyjazdy wakacyjne!!

w Przewięzi za Augustowem sa dobre dyskoteki w wakacje i nie daleko od pola namiotowego wiec mozna isc na piechotke:D

jak zezmiesz mnie to zagwarantuje cie extra zabawe bo jestem facet rozrywkowy ze nie takiego w łomży :D:D;

Zależy w, którym miesiącu chcecie jechać,jeśli w czerwcu albo lipcu,to najlepiej jechać wtedy nad morze,mazury(jeśłi chodzi u mazury to fajnie jest w Starych Gutach-jak dobrze pamiętam:) lub też do Studziennicznej,kawałek za Augustowem.Nad morzem fajnie jest w Jastarnii i Ustce,bo akurat tam byłem;) W sierpniu wybrałbym się już raczej w góry,bo z reguły pogoda w tym miesiącu jest do bani,np:Sudety,Szklarska Poręba,Jelenia Góra,nawet Wrocław niedaleko,więc warto ;] Peace.

A macie może jakieś konkretne ośrodki wypoczynkowe , pensjonaty itp. Może macie jakieś numery czy linki do stron konkretnych miejsc? Myśle raczej o wyjeździe nad morze. Z góry dziekuję !

szukasz taniochy to jedz do woznej wsi pod rajgrodem wypożyczysz se domek nad jeziorem tylko rezerwuj teraz bo w sezonie nic nie zdobędziesz bo krawaty rezerwują wszystko na okres wakacji tu jakbyś chciał podam ci nr na komórke 603815682 domowy [0-86] 273-35-09

Lipiec, Kołobrzeg, Sunrise :) Ja już mam wszystko porezerwowane :P Byłem rok temu, polecam!

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

konrad1991, zgadzam sie przewięź jest świetnym miejscem, są ośrodki wypoczynkwe, pensjonaty i oczywiście pole namiotowe, stołówka z pysznym i niedrogim jedzeniem, jezioro czyste.

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

a ja mam lepszy plan- spacerkiem wzdluz polskiego wybrzeza, cale 440 km:) zebrane juz wiekszosc planow i map

Chałupy, Chałupy i jeszcze raz Chałupy. pole namiotowe, imprezy do rana, surf, wake... nie do opisania

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

Please. Jedźcie gdzieś dalej. Nie lubię jak naprane towarzystwo drze w sąsiednich domkach mordy do 4.00 rano. Człowiek chce w wakacje odpocząć. Od szkoły, od niemiłego szfa. Proponuję: - może Jarocin albo do Mrągowa. Byle nie okolice Konarzyc, bo tam zawsze spędzam urokliwie wakacje.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Proponuję wyjechać na wyjazd organizowany tutaj http://camptravel.com.pl/ . Bardzo ciekawe miejsca, fajni ludzie, jest co wspominać ;)

Bardzo fajne wyjazdy, także poza sezonem oferuje biuro podróży Arko-Travel http://www.arko-travel.pl/. Byłem z nimi na wycieczce objazdowej po Austrii i Węgrzech. Jestem pod wrażeniem organizacji i wiedzy na temat tych krajów.

Planując wyjazdy, warto uwzględnić atrakcje dla młodzieży Poznań oferuje. Pyrland Park Linowy to miejsce, gdzie aktywność fizyczna łączy się z radością i przygodą. W bezpiecznym otoczeniu dzieci mogą cieszyć się ruchem i naturą, tworząc niezapomniane wspomnienia.

Spaliśmy ostatnio w apartamentach Browar Old Town – Poznań Game Arena – i naprawdę mogę polecić. Świetna lokalizacja, kilka minut pieszo na Stary Rynek, ale okolica spokojna, więc można się wyspać. Wnętrza nowoczesne, czyste, z klimatem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17, także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
różne
Kulturalny 39 letni kawaler z własnym M pozna Panią w stosownym wieku w celu założenia rodziny. Jeśli doskwiera Ci samotność zadzwoń lub napisz SMS.
tel. 602530240
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org