Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korzystając z okazji |
tak jak w temacie, korzystając z okazji, chciałbym serdecznie pozdrowić najpiękniejszą kobietę pod słońcem, którą widziałem w sobotę w CTO :) na imię jej Kasia i ma cudowny uśmiech :) No pain, no gain.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korzystając z okazji |
dziekuje:)
|
|
no faktycznie, Kasia ma piekny usmiech i piekne oczy;)
|
|
piękne to mało powiedziane ;) chyba zacznę tam chodzić częściej.... :D No pain, no gain.
|
|
ile wy macie lat? 15
|
|
15? tyle miałem x lat temu. No pain, no gain.
|
|
mysle ze ta dziewczynka zalozyla ten temat sama.tak zeby sie podbudowac,autoreklama.nie odbierajcie jej tej radosci. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
A kaligulik jest zazdrosny że o nim nikt tak nie mówi :P tylko na życie się nie targnij :P
|
|
haha brawo P@wcio :D święta racja. tak więc kaligulik, "ta dziewczyna" nie założyła sama tematu, bo ja go założyłem. jak widać, w drugim poście "ta dziewczyna" podziękowała za pozdrowienia, więc nie wymyślaj niestworzonych historii. Mimo, iż uważam, że forum nie jest od tego, by pozdrawiać publicznie piękne kobiety, to chcę zaznaczyć, że pierwszy raz zdobyłem się na taki "wyczyn" i zapewne ostatni :) No pain, no gain.
|
|
ale Nightmare poza usmiechem i oczami ma tez 1000 znajomych na nk wiec nie obraz sie, ale nie bajeruj, bo i tak duzych szans nie masz;P
|
|
odkurzacz ???
|
|
a teraz wszyscy do CTO i kupować te klapki z pcw i inne rakotwory z chin a wracając na sajgonki do złotego smoka te forum pachnie komerchą na sto% !!!
|
|
nie czesio najpierw trzeba z nia polatac kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
ale jest w ostrej desperacji,sama o sobie zaklada tematy i sama sobie odpowiada kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
i jeszcze podszywa sie pod faceta kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
juz sie nie podniecaj
|
|
AFMF nie mam nk, więc nie wiem, ale nie myśl, że mam jakiekolwiek nadzieje :d kaligulik żałosny/a jesteś :) hah i nie wiedziałem, że jestem KOBIETĄ. to mnie oświeciłeś człowieku. Zazdrościsz jej czegoś? Zapewne tak. Jeżeli jesteś facetem (po wypowiedziach sądzę, że raczej chłopakiem), to chyba musiała cię spławić. Jeżeli jednak jesteś dziewczyną/kobietą, to na pewno musisz jej czegoś zazdrościć. A zapewne masz czego, bo takiej kobiety jak ona w życiu jeszcze nie widziałem.... :) No pain, no gain.
|
|
to swiadczy tylko o tym ze malo widziales kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Czy mało widziałem? Nie sądzę. Po prostu mam TAKI a nie inny gust, a o gustach się nie dyskutuje :) A tak nawiasem, to już teraz "mało widziałEM"? to już jestem facetem? no proszę, jaka szybka zmiana zdania. Potraktuję to jako swój sukces, który odniosłem dzięki temu, iż posiadam wysoko rozwinięty dar perswazji. No pain, no gain.
|
|
sadzac po twoich wypowiedziach napaliles sie na nia jak h..,wal do niej bo od pisania na forum ci nie ulzy.no chyba ze sie zony boisz, w takim wypadku mysl o niej jak bedziesz to robil z zona. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Sądząc po TWOICH wypowiedziach, ortografia jest ci obca. Tak więc najpierw skończ gimnazjum, codziennie wertuj słownik ortograficzny i wtedy będziemy mogli polemizować. PS. nie napaliłem się na nią. Po prostu urzekła mnie swoją urodą i wdziękiem, to wszystko na ten temat :) No pain, no gain.
|
|
sukces?nie obrazaj mojej inteligencji,poza tym gdybys byl facetem to po prostu powiedzialbys jej to sam,a tak kazdy moze dodac cos od siebie,a ludzie maja naprawde rozne gusty kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
wiesz, bycie facetem to jedno, zagadanie do takiej kobiety to drugie :) No pain, no gain.
|
|
argument koncowy gdy brak argumentow:ortografia.tylko jak to sie ma do tresci?urzekla cie?wyslij jej kwiaty,czy na to juz nie zasluguje?zapomnialem robisz tam zakupy to pewnie z kasa nie specjalnie stoisz, wiec podaruj peczek marchewek i bedzie przeromantycznie kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
masz racje,bycie facetem to nie tylko noszenie spodni ale miedzy innymi podejmowanie ryzyka i odwaga.chociaz poderwanie laski to w sumie zadne ryzyko i odwagi tu tez za duzo nie trzeba.chybaze to laska andrzeja goloty... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Tak, robiłem tam zakupy. Nie potrzebne mi są klapki na basen od Armaniego, w zupełności wystarczą zwykłe "rakotwory" z CTO :) czy zasługuje na kwiaty? Nie jest mi dane to oceniać, gdyż jej nie znam. A na brak kasy nie mogę narzekać. Muszę ci przyznać, że ostatnie zdanie nawet ci wyszło (o tym pęczku marchewek). Niestety tylko ostatnie zdanie. No pain, no gain.
|
|
Wybacz, nie chcę dalej prowadzić rozmowy na ten sam temat. Pozdrowiłem kobietę na forum, ona to przeczytała i to mi wystarczy :) A tak nawiasem, to nie twierdzę, że chcę ją poderwać, czy cokolwiek pochodnego. Po prostu chciałem ją pozdrowić i zrobiłem to. Fakt, aby poderwać kobietę nie trzeba mieć jaj ani być odważnym. Niemniej jednak decydującym czynnikiem jest to, że trzeba przekładać zamiary na czyny, a w moim wypadku te dwie czynności nie pokrywały się ze sobą. Życzę miłego dnia :) No pain, no gain.
|
|
ogoniles to tanim kosztem bo za kwiaty z 50 pln trzeba bylo by dac,a tak za free.taki troche sknerowaty romantyk jestes.moze dlatego nie masz szans?myslales o tym? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
laczki z cto, spodzian z ciuchlandu,koszula po dziadku,zarcie z przeceny w biedronie.panisko cala geba.tylko co jak rente cofna? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
nadzieje zawsze warto miec;) a noz widelec fajna i inteligentna zbyt powierzchownie patrze moze na 1000 "znajomych" na nk;)
|
|
a ty kaligulik, on po prostu jest oszczedny i nie obchodzi sie z kasa jak inni;)
|
|
obnosi;P sry
|
|
hehe tylko, że na basenie 90% społeczności nosi podobne "laczki" :) po drugie, to jak już napisałem, trzeba przekładać zamiary na czyny, a ja nie miałem zamiaru zagadać, więc proszę Cię, czytaj ze zrozumieniem :) hehe AFMF co do oszczędności, to różnie bywa, raz są większe wydatki, raz mniejsze, różnie to bywa, a jak wiadomo, im więcej kasy zaoszczędzisz, tym lepiej, chociaż z tą oszczędnością często jest ciężko, szczególnie teraz, w okresie urlopów i wakacji :) No pain, no gain.
|
|
normalne, nie martw siee;)
|
|
wow,klub wzajemnej adoracji i wsparcia.moze umowcie sie ze soba? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
i korzystajac z okazji chcialem powiedziec ze nie chcial bym tego dziewczatka nawet za doplata z UE.okulary przetrzyj lub mocniejsze soczewki zaloz bo laska bez specjalnych rewelacji.dwie nogi ,dwie rece , cycki tez dwa, czyli norma.albo wyszedles wczoraj z miejsca odosobnienia po nastu latach wypoczynku albo jestes erotomanem-gawedziarzem sliniacym sie na widok ekspedientek w sklepie.biedne kobiety. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
zauwazylem, ze masz czestą chec zwrocenia na siebie uwagi;) czyzby bylo to odosobnienie;) ?
|
|
Chlopak chcial normalnie pozdrowic dziewczyne ktora mu sie spodobala a tu wyjdzie zaraz ze w cto byl Binladen po laczki:) Pozdrawiamy Kasie z pieknym usmiechem !!!
|
|
kobiece piękno nie zaczyna się od nóg i nie kończy na cyckach :) wiesz, osobę inteligentną można poznać po jej wypowiedziach. Przykro mi, ale Ty do takich osób się nie zaliczasz kaligulik. Jak już wcześniej wspominałem, skończ gimnazjum, zacznij wychodzić z domu, nawiąż kontakt z ludźmi, nie tylko poprzez forum :) hahha fireblade1 tekst o Binladenie muszę zapamiętać :) No pain, no gain.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |