Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ojciec Święty |
Ojciec Święty wyzdrowieje, nie wolno myśleć inaczej. Modlitwa czyni cuda, więc módlmy się żarliwie za Ojca Świetego i wierzmy że ten najznakomitszy Polak wyrwie się z objęć śmierci i nie zostawi Nas na ty ziemskim padole. Jaka byłaby Polska gdyby nie Ojciec Święty? Co Papież zrobił dla Nas, dla Polski i dla całego Świata? Kim Ojciec Święty jest dla Nas Polaków?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ojciec Święty |
:( ![]()
|
|
Maciek mniej patosu!Zejdz na ziemie.Modlitwa i kadzidlo tak samo pomagaja!
|
|
Wiecie, czym jest niewydolność nerek? Cud JUŻ się stał. Cudem jest, że papież żyje do TEGO momentu, to TEJ właśnie chwili. Jego organizm jest w tej chwili tak niewyobrażalnie zatruty, że wierzcie mi - młody człowiek w takim stanie miałby małe szanse na to, by jego serce jeszcze biło. A Papież? Przecież on ma multu jeszcze innych przypadłości. Cud trwa. NiemoralnieNormalna
|
|
Już pisałem, że wkurzają mnie dziennikarze i ta nasza obłędna telewizja. Toż oni robią z tego dramatu show! Warują w Watykanie korepondenci TV i co minutę prawie podają wiadomości jak z meczu jakiegoś. Mam wrażenie, że prześcigają się w staraniach, kto z nich pierwszy poda wiadomość , że Papież umarł! Zachowują się jak wstrętne hieny cmantarne. Paskudne to i pozbawione elemantarnego szacunku dla tego Wielkiego Polaka. Zbych
|
|
['] NiemoralnieNormalna
|
|
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą :( 02.04.2005 21:37
|