czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ojciec Święty

Ojciec Święty wyzdrowieje, nie wolno myśleć inaczej. Modlitwa czyni cuda, więc módlmy się żarliwie za Ojca Świetego i wierzmy że ten najznakomitszy Polak wyrwie się z objęć śmierci i nie zostawi Nas na ty ziemskim padole. Jaka byłaby Polska gdyby nie Ojciec Święty? Co Papież zrobił dla Nas, dla Polski i dla całego Świata? Kim Ojciec Święty jest dla Nas Polaków?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ojciec Święty

:(

Maciek mniej patosu!Zejdz na ziemie.Modlitwa i kadzidlo tak samo pomagaja!

Wiecie, czym jest niewydolność nerek?
Cud JUŻ się stał.
Cudem jest, że papież żyje do TEGO momentu, to TEJ właśnie chwili.
Jego organizm jest w tej chwili tak niewyobrażalnie zatruty, że wierzcie mi - młody człowiek w takim stanie miałby małe szanse na to, by jego serce jeszcze biło. A Papież? Przecież on ma multu jeszcze innych przypadłości.
Cud trwa.

NiemoralnieNormalna

Już pisałem, że wkurzają mnie dziennikarze i ta nasza obłędna telewizja. Toż oni robią z tego dramatu show! Warują w Watykanie korepondenci TV i co minutę prawie podają wiadomości jak z meczu jakiegoś. Mam wrażenie, że prześcigają się w staraniach, kto z nich pierwszy poda wiadomość , że Papież umarł! Zachowują się jak wstrętne hieny cmantarne. Paskudne to i pozbawione elemantarnego szacunku dla tego Wielkiego Polaka.

Zbych

[']

NiemoralnieNormalna

Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą :( 02.04.2005 21:37

Dlaczego musiało tak być... ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org