poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent ignoruje... (?)

Witam jestem mieszkańcem ulicy kraska podziale sie tez tem co się dzieje na tej ulicy prędkość samochodów ponad 100 prosta droga ciężarówek tyle jeździ ze az domy się trzęsą a przypominam to jest droga osiedlowa a nie aleja legionów na której jest zakaz poruszanie się samochodów do 10 ton mieszkańcy tyle lat walczyli o drogę w końcu pobudowali Jeszce każdy mieszkaniec płacił nie małe pieniądze do urzędu tu każdy problemu stawia każdy prosi i się nic tu nie robi nie wiem jakie my mamy władze w łomży ale powiem ze oni sa dla na a nie mu dla nich każdy się czegoś domaga zadana władz nic nie ma inerwacji każdy olewa aż się coś stanie wtedy coś się zrobi wiec proszę was zmieńmy coś w tej łomży zęby było lepiej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent ignoruje... (?)

kurna, chlopie

spieprzyły Ci przecinki!

Łap je! Szybko!

h0jowe forum

Wybory już niedługo....

A czy może formuowicze wiedzą kiedy Szanowny Nasz Pan Prezedynt przyjmuje interesantow?

Od połowy mają w każdy poniedzialek probuje sie umowic na spotkanie, ale Pan Prezydent jest chory, Pan Prezydent jest na urlopie, Pan Prezydent jest na spotkaniu, Pan Prezydent jest na naradzie!

Wiec co ja mam kur*** robić?

h0jowe forum

sam zostan prezydentem

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

witam

Nie wiesz, co masz zrobić? Wystosuj odpowiednie pismo.

Gdy z Teodorem Kaczyńskim, nie chciano rozmawiać,wówczas zaczął wysyłać, przekonywujące listy.

< wieczne im odpoczywanie >

mam ten sam problem, ma być 19 po urlopie....mila pani sekretarka powiedziała mi skarbie będzie 19 lipca i że zaprasza

ja to bym stala pod gabinetem caly dzien az w koncu by przyszedl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org