czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sala weselna

Odstąpię salę weselną na 16 października 2010 w Konopkach. Osoby zainteresowane proszę dzwonić 519169996

xxx

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sala weselna

a może po prostu łatwiej znaleźć nowo partnerkę ? pomyśl ! dużo prostsze moim zdaniem bo potem i tak musisz sali szukać i wszystkie rzeczy od nowa robić a tak to tylko połowę zaproszeń zmienisz i po problemie mój sąsiad był w podobnej sytuacji albo o tym ktoś mu opowiadał z tego co pamiętam wszystko się dobrze potoczyło i są szczęśliwi

jestem kobietą

xxx

fidus86 napisał(a):

> jestem kobietą
>

no to Iza do roboty ! tyle kwiatu teraz w lato !

m1ch4lina to Ty teraz tak chlopakow podrywasz i szukasz odpowiedniego kandydata to co za problem to pazdziernika Ci bedzie zakochac sie na cale zycie - akurat juz sale bedziesz miala, itp. Nie chetna w koncu jeszcze 3 miesiace masz na poznanie tego jedynego :P

sa tacy co i po miesiacu sie chajtaja...z wiadomych przyczyn to po co za rok czy dwa znowu zaliczki placic?

Może bylabym zainteresowana. 140 zl za osobe?

h0jowe forum

Chociaz nie, termin jest za pozny.

h0jowe forum

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org