Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zadłużenia lokatorów |
Rośnie liczba zadłużonych lokatorów,a w Perspektywie tym się nie przejmują i podnoszą opłaty/za sprzątanie klatek/.Pragnę również zwrócić uwagę na zarobki Zarządów sp-ni i Rad Nadz.Po cholerę tylu członków tych gremium,kiedy wystarczyłoby 1/3/Chodzi o RN/.Może tak podano by nam zarobki pracowników i prezesów.W Olsztynie sąd zobowiązał do tego prezesa Sp-ni który "wstydził" się swoich poborów możę tak i u nas?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zadłużenia lokatorów |
Weszłam na stronę ŁSM- jest ich pietnaście osób. Byli pracownicy ŁSM również. Czy pobierają jakieś uposażenie i jakie nie wiem?, bo niby skąd mamy wiedzieć. W jaki sposób są wybierani też nie wiem. Może wiecie jak to się odbywa
|
|
Powiem tak : znam tych ludzi z ŁSM to samo dno ,aroganckie ,bezczelne ,zwróćcie uwagę na to jak się panoszą zwłaszcza w centrum miasta ,co niektórzy rzygać się chce !!Prezesi,RN TRAGEDIA Eva Ali-baba
|
|
ciekawy temat ! ale czy doczekamy sie wypowiedzi wtajemniczonych-?watpie! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |